Simion Rustem spune, prin intermediul unei convorbiri telefonice, că este torturat în Penitenciarul Colibaşi şi de aceea a vrut să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simion Rustem, autorul jafului în valoare de 650.000 de euro de pe A1, care în urmă cu o săptămână a vrut să se sinucidă în Penitenciarul Colibaşi, spune, prin intermediul unei convorbiri telefonice, motivul pentru care a vrut să-şi pună capăt zilelor: este torturat în puşcărie, susţine el.

Iubitul fotomodelului Mădălina Secuianu, Simion Rustem, a încercat, săptămâna trecută, să se spânzure în toaleta din interiorul celulei. Într-o convorbire telefonică înregistrată şi făcută public în mass-media, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, spune că a vrut să se sinucidă pentru că nu mai suportă tortura la care este supus în penitenciarul Colibaşi, şi nicidecum nu ar fi recurs la acest gest pentru că nu s-ar mai înţelege cu Mădălina Secuianu. ”Să înţeleagă toată lumea că nu am făcut acest gest necugetat de a mă omorî că m-am certat cu soţia mea. Nicidecum. Noi ne iubim, ne împăcăm, ne înţelegem foarte bine. Am făcut acest gest necugetat, de care îmi pare rău, pentru că îmi iubesc prea mult familia şi nu vreau să păţească ceva. Nu din cauza Mădălinei am vrut să mă sinucid. Din cauza puşcăriei. Am fost torturat timp de două luni. M-a ţinut singur în cameră, fără geamuri....Răspund pentru ce am făcut, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu torturat într-o închisoare pentru că am făcut un gest.”, spune Simion Rustem în timpul conversaţiei telefonice.

Vizavi de cele relatate, conducerea penitenciarului Colibaşi are un alt punct de vedere şi susţine că Simion Rustem nu a depus nicio plângere cu privire la condiţiile de detenţie.”De la momentul încarcerării şi până în prezent, persoana privată de libertate la care faceţi referire nu a depus nicio petiţie adresată administraţiei sau conducerii penitenciarului, în care să reclame condiţiile de detenţie.Toate camerele de detenţie sunt prevăzute cu ferestre.În perioada septembrie – octombrie 2013, persoana privată de libertate S.C.I.R. a fost cazată individual în cameră, la solicitarea acesteia.”, a menţionat Andreea Bădescu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi.

                        

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite