Percheziții la suspecți de trafic de minori. Copile drogate și obligate să facă sex la petreceri organizate de traficanți VIDEO

0
Publicat:

Fapte teribile au ieșit la iveală în Argeș, într-un dosar cu trafic de minori în care polițiștii BCCO Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată, au efectuat percheziții în această săptămână.

Cinci percheziții domiciliare au fost efectuate pe 25 octombrie în județul Argeș, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de minori.

„În cauză, s-a reținut că, începând cu luna mai a anului 2022, mai multe persoane, din județul Argeș, ar fi recrutat patru minore, dintre care trei aflate sub măsuri de protecție socială, pe care le-ar fi obligat, prin violență și amenințări, să practice prostituția, în județele Argeș și Vâlcea, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora”, explică IPJ Argeș.

Obligate să întrețină relații sexuale 

Una dintre persoanele bănuite de săvârșirea faptelor ar fi organizat petreceri private, unde ar fi administrat victimelor droguri, după care acestea ar fi fost obligate să întrețină relații sexuale, contra cost, cu diferite persoane care participau la eveniment.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 4 telefoane mobile, 4 dispozitive de memorie, un mini-cântar și un card bancar cu urme de substanță albă pulverulentă”, precizează IPJ Argeș.

Captură Video DIICOT
Captură Video DIICOT

Procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Pitești au dispus reținerea a trei persoane, ulterior, față de acestea, fiind dispusă măsura arestării preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Persoanelor vătămate le-au fost asigurate măsuri de sprijin și protecție de către reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane”, arată IPJ Argeș

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite