Un copil de 3 ani din Germania a strivit un bărbat sub maşină după ce a eliberat frâna de mână

0
0
captura

Un copil din localitatea Haan, din apropierea oraşului Dusseldorf (vestul Germaniei) ar fi eliberat accidental frâna de mână a maşinii parcate. În urma incidentului, un bărbat de 50 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost strivit de maşină.

Poliţia din Germania a spus că în maşină se aflau doi fraţi de 3 şi respectiv 6 ani, care erau prinşi în centuri pe scaunele speciale amplasate pe bancheta din spate a vehiculului ce aparţine tatălui lor, în vârstă de 45 de ani.

La un moment dat tatăl a parcat maşina şi a ieşit să vorbească cu alţi doi bărbaţi, printre care şi victima în vârstă de 50 de ani. Cei doi copii şi-au desfăcut centurile, iar copilul de 6 ani a coborât din maşină , în timp ce copilul de 3 ani a trecut pe scaunul şoferului, de unde ar fi eliberat frâna de mână.

Bărbaţii au încercat să oprească vehiculul care se pusese în mişcare, iar unul dintre ei a fost prins sub roţile din spate ale maşinii, în circumstanţe încă neclare. 

Pompierii au intervenit ridicând vehiculul cu ajutorul unor perne de aer pentru a-l elibera pe bărbatul blocat. După mai multe încercări de resuscitare, acesta a fost declarat mort.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite