Imagine înduioşătoare cu doi urşi îmbrăţişaţi, suprinsă la o grădină zoologică din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea cu cei doi urşi a impresionat mulţi oameni FOTO: Răzvan Cremenescu
Imaginea cu cei doi urşi a impresionat mulţi oameni FOTO: Răzvan Cremenescu

Doi urşi ce se îmbrăţişau şi se jucau în apă la Grădina Zoologică din Piteşti au fost imortalizaţi într-o imagine superbă de către Răzvan Cremenescu, un mare pasionat de fotografie. Acesta i-a fotografiat pe cei doi urşi chiar înainte de închiderea programului.

Imaginea a fost surprinsă la Grădina Zoologică din Piteşti în seara zilei de joi 26 august de către Răzvan Cremenescu, aflat cu familia în vizită. „Era seară, aproape 19:30, ora închiderii la zoo, nu mai eram decât noi acolo şi cum ne îndreptam spre ieşire i-am văzut pe cei doi urşi în apă, ca şi cum toata ziua au aşteptat momentul, să nu îi vadă nimeni, să fie doar pentru ei, ceva intim, o joacă frăţească. N-am stat pe gânduri prea mult şi am riscat. Mi-era teamă că vor pleca, că îmi scapă telefonul peste gard, însă am avut răbdare şi nu m-am mişcat. A fost un moment cu adevărat special, unic, de neuitat”, povesteşte Răzvan Cremenescu.

Cei doi urşi imortalizaţi în fotografia postată pe Facebook au fost născuţi în 2006 în captivitate, după cum ne-a precizat Nuşa Popescu, directoarea Grădinii Zoologice din Piteşti, unde sunt în total cinci urşi.

Grădina Zoologică din Piteşti este una dintre cele mai mari din sudul României, având o suprafaţă de 12 hectare şi găzduind aproape 1.800 de animale, păsări şi peşti, de la păuni şi struţi până la urşi, tigri, lei şi maimuţe.

Vă mai recomandăm şi:

Urşii au „cucerit” şi Sarmizegetusa Regia. Imagini nemaivăzute filmate la poalele capitalei dacilor VIDEO

Complex pentru urşii din zona Braşovului. Vor locui în trei ţarcuri separate: masculi, femele şi pui


 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite