Cum se prepară salata cu avocado, piept de pui şi grapefruit roz
0Un preparat delicios şi uşor de făcut, salata cu avocado, piept de pui şi grapefruit roz poate fi o soluţie foarte bună dacă doriţi să pregătiţi o cină uşoară.
Pentru a pregăti această salată inedită în mai puţin de o oră, vă sunt necesare ingredientele următoare: două linguri de iaurt, un avocado, un grapefruit roz, 1 ţelină mică şi 500 grame piept de pui. Maioneza se prepară din 2 gălbenuşuri, o linguriţă de muştar dulce, piper, sare, zeama de la o jumătate de lămâie şi 150 ml ulei.
Mai întâi fierbeţi pieptul de pui în apă cu sare, după care îl tăiaţi în bucăţi mici sau fâşii. Tăiaţi apoi tot în bucăţi mici ţelina şi avocado, asta după ce le-aţi curăţat şi spălat.
Pregătiţi maioneza separat, iar la sfârşit adăugaţi cele două linguri de iaurt. Puneţi totul într-un bol mare, adăugaţi maioneza şi amestecaţi aproximativ un minut. Salata trebuie servită rece.