Apariție neașteptată în Piteşti. O căprioară traversează un bulevard și o ia la goană printre mașini | VIDEO

0
Publicat:

Joi, mai mulţi şoferi din Piteşti au semnalat o apariţie absolut neaşteptată în trafic. Este vorba despre o căprioară, cel mai probabil un pui, care a traversat unul dintre cele mai circulate bulevarde din oraş şi a luat-o la fugă pe contrasens.

Căprioara a traversat în fugă bulevardul. Foto: captură video
Căprioara a traversat în fugă bulevardul. Foto: captură video

Joi de dimineaţă, în jurul orei 8, unul dintre participanţii la trafic a surprins, cu ajutorul camerei video de pe bordul maşinii, momentul în care o căprioară traversează în fugă un bulevard din Piteşti, foarte aglomerat în mod obişnuit, dar liber la acea oră, şi apoi aleargă pe contrasens.

Neaşteptata apariţie a fost semnalată de mai mulţi piteşteni pe reţelele de socializare, unii declarând că au văzut-o apoi în curtea depoului CFR, unde "este iarba cât casa" şi a găsit loc să se adopostească.

Nimeni nu ştie de unde a apărut căprioara, cel mai probabil un pui, pentru că cea mai apropiată pădure se află, totuşi, la câţiva zeci de kilometri distanţă, iar aceste animale sunt mai sperioasă decât cele de pradă, precum urşii sau şacalii, care se apropie din ce în ce mai mult de aşezările umane.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite