Accident grav cu patru victime pe autostrada Bucureşti-Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs la câţiva kilometri de intrarea în Piteşti FOTO: ISU Argeş
Accidentul s-a produs la câţiva kilometri de intrarea în Piteşti FOTO: ISU Argeş

Un grav accident rutier s-a produs în dimineaţa zilei de 6 februarie pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la doar câţiva kilometri de intrarea în Piteşti. Patru persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Argeş.

Din primele informaţii obţinute de la ISU Argeş, accidentul s-a produs la km 99 de pe A1. Din cauza vitezei excesive şi a nepăstrării distanţei, un Ford Mondeo a izbit puternic o Dacie Logan. Ambele autoturisme au ieşit în afara părţii carosabile şi au rezultat patru victime, printre care şi un minor de 14 ani, rănit la faţă şi unul dintre membre.

Din primele informaţii, în unul dintre autoturisme (Dacia Logan) se aflau 4 persoane, iar în celălalt 1 persoană. Autoturismul Dacia Logan a fost grav avariat în partea din spate.

Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi 3 ambulanţe SMURD, alături de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Argeş.

accident a1 01

La momentul sosirii forţelor de intervenţie nu au fost identificate persoane încarcerate. Toţi cei patru răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Argeş, viaţa nefiindu-le pusă în pericol, iar traficul rutier a fost deviat pe o singură bandă pe sensul spre Piteşti timp de peste o oră.

Vă mai recomandăm şi:

DNA, descinderi la una dintre cele mai mari firme producătoare de carne de porc din România. Cine a făcut sesizarea

Înregistrările video care dovedesc planul de asasinare a jurnalistului Dragoş Boţa: „De cinci ani ăla scrie de mine. O să-l împuşcăm”

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite