Risc de coliziune, din cauza unei depăşiri pe linie continuă, la pătrunderea în curbă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Un şofer care a efectuat o depăşire neregulamentară era cât pe ce să producă un  grav accident rutier, pe DN 10, în judeţul Buzău. A fost filmat cu o cameră de bord în timp ce efectua o manevră periculoasă, punând în pericol alţi participanţi la trafic dar şi pietoni.

Scena a fost surprinsă, joi dimineaţă, pe DN10, în localitatea Cândeşti. Aflat pe un tronson de drum cu linie continuă, un şofer aflat la volanul unui autoturism cu număr de Buzău se înscrie într-o depăşire înaintea unei curbe la dreapta, fără vizibilitate.

Autoturismul a fost foarte aproape să intre în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus. Pe înregistrarea video se observă, de asemenea, că maşina circula cu viteză peste limita legală în localitate.

Autorul filmării a distribuit filmarea pe Facebook iar reacţiile au venit imediat. „Haideti sa il facem vedeta pe acest sofer (...) dupa ce ca a depasit 3 masini pe linie continua in curba in conditiile in care venea o masina din fata, tot el ca un mare bou si nesimtit calca frana si imi arata „. 

Sursă Facebook Mihail Cotorceanu

Abateri în trafic au fost înregistrate pe toate drumurile din judeţ, conform bilanţului zilei oferit de Poliţia Rutieră.

În cadrul unor acţiuni, poliţiştii au aplicat 78 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 36 pentru nerespectarea vitezei legale, au reţinut 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce şi au retras 3 certificat de înmatriculare.

Aparatele radar au înregistrat ieri 35 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 4 de conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Cea mai mare viteză în localitate – 102 km/h – a fost înregistrat autovehiculul unui bărbat de 70 de ani, din Buzău care rula pe DN2E85, în localitatea Limpeziş.

Alte 16 permise de conducere au fost reţinute pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor aflaţi regulamentar în traversarea drumului şi autovehiculelor ce rulau pe drumul prioritar, pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric şi pentru conducerea unui vehiculelor sub influenţa alcoolului.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite