Un asistent de la Ambulanţa Neamţ și-a dat foc în maşină, într-o pădure. Soția îl dăduse dispărut

0
Publicat:

Din motive încă necunoscute, bărbatul a decis să-şi curme viaţa într-un mod șocant. Sinucigașul avea 55 ani și era din Roman. Poliţia Neamţ face investigaţii.

Un pădurar a făcut sinistra descoperire FOTO Poliția Neamț
Un pădurar a făcut sinistra descoperire FOTO Poliția Neamț

O descoperire şocantă a fost făcută marți, 26 martie 2024, într-o pădure din apropierea satului Stejari, comuna Ion Creangă.

Pe la ora 16.20, un salariat de la Ocolul Silvic Roman a anunţat anchetatorii că pe un drum forestier se află o maşină arsă în mare proporţie, iar în interior este un cadavru.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în interiorul autoturismului fiind identificat un trup carbonizat. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că persoana decedată este un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Roman“, a declarat inspector Ramona Ciofu, de la Poliţia Neamţ.

Ulterior avea să se afle şi identitatea persoanei decedate, fiind vorba despre un asistent medical, care era angajat la substaţia Roman a Serviciului de Ambulanţă Neamţ.

Dispariţia bărbatului fusese semnalată de către soţie în aceeaşi zi, pe la ora 11.00, solicitându-se ca evenimentul să nu fie mediatizat.

Poliţiştii desfăşoară investigaţii în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru a determina circumstanţele şi cauzele care au condus la această tragedie. Din primele date ale anchetei se pare că a fost vorba despre o sinucidere, motivul fiind, deocamdată, un mister.

Un alt caz şocant s-a petrecut zilele trecute. Pe 18 martie 2024, Bogdan Mihalache, de 39 de ani, agent şef principal la Biroul Rutier de la Poliţia Roman, şi-a curmat zilele, trăgându-şi un glonţ în cap. În acea zi era de serviciu în schimbul 1, iar la un moment dat a plecat din sediu, spunându-le colegilor că vrea să-şi ia ceva de mâncat.

La terminarea turei, pentru că predase arma şi nu răspundea la telefon, a fost trimis un echipaj la domiciliul acestuia. Uşa locuinţei a fost deschisă de către soţie, iar în baie a fost descoperit cadavrul. Cei care l-au cunoscut spuneau că gestul este inexplicabil, deoarece era conştiincios, nu avea probleme în activitatea profesională şi nici în familie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite