Gelozie cu urmări penale într-un mall. Un bărbat a reacţionat violent când şi-a văzut fosta soţie cu alt bărbat

0
Publicat:

Un bărbat are dosar penal şi a fost reţinut de către poliţişti, pentru comiterea a trei infracţiuni într-un mall din Piatra Neamţ. A devenit violent când a observat-o pe fosta nevastă însoţită de un bărbat.

Incidentul s-a petrecut într-un supermarket FOTO Nepirockcastle
Incidentul s-a petrecut într-un supermarket FOTO Nepirockcastle

Liniştea serii de 24 martie 2024 a fost tulburată la supermarketul Shopping City, cel mai mare din oraşul menţionat, cei prezenţi în zona restaurantelor fiind luaţi prin surprindere de comportamentul unui individ, care s-a manifestat extrem de agresiv. În jurul orei 21.20, acesta l-a lovit repetat pe un bărbat aflat în incintă.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, de către o femeie de 46 de ani, din Roznov, cu privire la faptul că, fostul ei soţ, în vârstă de 40 de ani, s-ar fi apropiat de aceasta, la o distanţă de mai puţin de 100 de metri, încălcând astfel prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Piatra Neamţ“, a declarat inspector Ramona Ciofu.

După agresiunea căreia i-a căzut victimă nemţeanul de 38 de ani, la locul incidentului au sosit forţele de intervenţie, între care şi cadrele de la Serviciul de Acţiuni Speciale al Poliţiei Neamţ. Autorul incidentului nu mai era în supermarket, dar a fost identificat în scurt timp într-un autovehicul aflat în imediata apropiere a mall-ului.

După audierile de la sediul Poliţiei Piatra Neamţ şi a materialului probator administrat, nemţeanul de 40 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încălcarea ordinului de protecţie. Urma ca astăzi să se solicite arestarea preventivă.

Ultimul caz de violenţă în familie din judeţul Neamţ s-a petrecut în oraşul Roznov, pe data de 14 martie 2024, un bărbat fiind acum într-o situaţie total neplăcută. Forţele de intervenţie au fost solicitate să intervină la domiciliul unei familii, o femeie reclamând că soţul, în vârstă de 41 de ani, se manifestă agresiv, fiind tulburată liniştea şi ordinea publică.

O patrulă a fost trimisă la locul indicat, dar la vederea oamenilor legii nemţeanul a devenit şi mai agitat, adresându-le ameninţări şi injurii. La un moment dat a atacat un poliţist, reuşind să-l lovească, fiind ulterior încătuşat şi dus la sediu pentru audieri. A doua zi, propunerea de arestare preventivă pentru ultraj a fost aprobată de judecători.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite