TIR intrat pe contrasens pe E 85. Două victime, din care una era încarcerată, în urma coliziunii cu un autoturism

0
Publicat:

Un TIR intrat pe contrasens pe E 85, în Neamţ, după ce conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei, a dus la producerea unui accident cu două victime. Una dintre ele era încarcerată. Răniţii se aflau în maşini diferite, în momentul producerii tamponării.

În accident au fost implicate trei autovehicule FOTO Poliția Neamț
În accident au fost implicate trei autovehicule FOTO Poliția Neamț

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi astăzi, 7 februarie 2023, în jurul orei 13.15, cu privire la producerea unui nedorit incident, pe sectorul de drum DN2 - E85, în apropierea localităţii Săbăoani. În accident au fost implicate un TIR şi două autovehicule de mai mici dimensiuni.

„Din primele cercetări efectuatea a reieşit că un TIR condus de un bărbat de 58 de ani, din judeţul Vrancea, ce se deplasa din direcţia Hanul Ancuţei spre Castelul de Apă fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi intrat în coliziune cu un autoturism şi o autoutilitară, care circulau din sens opus“, a transmis Poliţia Neamţ.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei tânăr, de 26 de ani, din Nisiporeşti - Neamţ, pasager într-o autoutilitară şi a conducătorului unui autoturism, de 25 de ani, din judeţul Iaşi. Acesta din urmă a rămas încarcerat, fiind necesară intervenţia pompierilor. Traficul era blocat pe ambele sensuri.

Un pasager din autoutilitară a fost rănit FOTO Poliția Neamț
Un pasager din autoutilitară a fost rănit FOTO Poliția Neamț

Din cauza vremii nefavorabile, carosabil acoperit de zăpada viscolită adusă din câmp, necazuri au fost şi pe Drumul Judeţean 208 J. În jurul orei 11.40, pe acest sector nu s-a mai putut circula, după ce o macara a fost adusă în zonă, pentru scoaterea unui  autocamion de mare tonaj, care a derapat într-un şanţ.

În această dimineaţă, probleme de circulaţie erau pe cinci drumuri judeţene din Neamţ, dar fără ca traficul să fie oprit. O atenţie deosebită se acordă drumului Drumului Naţional 15D Piatra Neamţ - Roman, unde vântul cu intersificări şi în rafale viscolea zăpada, îngreunând îndepărtarea ei de pe carosabil.

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri