Șoferiţă cu tupeu. S-a urcat băută la volan şi a comis un accident în Piatra Neamţ

0
Publicat:

După ce a băut destul de mult, o şoferiţă cu tupeu are necazuri. S-a urcat la volan şi a comis un accident în Piatra Neamţ, din cauza stării în care se afla, astfel că a rămas fără permis şi i s-a întocmit un dosar penal. Testată cu aparatul etilotest, valoarea indicată a fost una destul de mare pentru o „doamnă“.

Cazuri cu șoferițe depistate băute nu-s singulare FOTO Poliția Neamț
Cazuri cu șoferițe depistate băute nu-s singulare FOTO Poliția Neamț

Cadrele Biroului Rutier Piatra Neamţ au fost sesizate ieri, 20 februarie, în jurul orei 19.30, cu privire la producerea unui eveniment pe bulevardul Decebal. Nu au fost persoane rănite, ci doar pagube materiale în urma tamponării dintre două maşini conduse de o femeie de 31 de ani, respectiv un bărbat de 58 de ani.

„Ambii conducători auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul femeii de 31 de ani. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului“, a comunicat Poliţia Neamţ.

Tot ieri, 20 februarie, o altă conducătoare auto a comis un accident petrecut în comuna Bodeşti. În jurul orei 15.30, femeia de 34 de ani, în momentul când a vrut să schimbe direcţia de mers către dreapta, a pierdut controlul autoturismului şi a ajuns într-un şanţ.  În urma nedoritului incident, şoferiţa a suferit mai multe leziuni.

Accidente săvârşite în Neamţ de unele şoferiţe care au crezut că nu li se poate întâmpla nimic dacă se urcă la volan în stări euforice nu sunt singulare. În luna august a anului trecut, un incident grav a avut-o în prim-plan pe o femeie de 58 de ani. Aceasta a pierdut controlul volanului, a zburat peste un trotuar şi un şanţ, oprindu-se într-o curte.

Nu înainte de a dărâma un gard construit din piatră, nemţeanca fiind transportată la spital. Testul a indicat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se poate spune că şoferiţa era în pragul comei alcoolice, care se instalează pe la 2 la mie, deoarece valoarea reală se măsoară în urma analizei sângelui şi este dublă faţă cea indicată de etilotest.

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite