Tânără surdomută, jefuită în Gara Târgu Neamţ. Fapta josnică, săvârşită la adăpostul întunericului

0
Publicat:

O tânără surdomută a fost victima unei infracţiuni, fiind jefuită în Gara Târgu Neamţ. La această faptă josnică, care a fost săvârşită la adăpostul întunericului, s-au pretat doi indivizi.

Infracțiunea a fost comisă în gara din oraș FOTO ZiarTârguNeamț.ro
Infracțiunea a fost comisă în gara din oraș FOTO ZiarTârguNeamț.ro

În ziua de 16 februarie, în jurul orei 08.00, cadrele Poliţiei Târgu Neamţ au fost sesizate de către un bărbat de 53 de ani, care le-a relatat că în gara din oraş este o tânără, de 18 ani, din judeţul Dolj, care prezintă deficienţe de vorbire şi auz. Aceasta solicita ajutor, după ce persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil.

„Poliţiştii au notat detaliile oferite în scris de persoana vătămată, iar experienţa şi flerul acestora au dus la identificarea persoanelor bănuite. Din cercetările efectuate a reieşit că, două persoane, la ora 05.30, profitând de întuneric şi de vulnerabilitatea victimei, i-ar fi sustras un telefon mobil şi încărcătorul“, a transmis Poliţia Neamţ.

Este vorba despre un ieşean de 24 de ani şi un nemţean de 50 de ani, din Grumăzeşti, care în aceeaşi dimineaţă au comercializat bunurile sustrase.

În urma documentării activităţii infracţionale, cei doi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru furt. Telefonul a fost restituit proprietarei.

Tot pe 16 februarie, a fost reţinut un tânăr bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Cu cinci zile în urmă, cadrele Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizate prin apel la numărul unic de urgenţă 112, de către o femeie de 65 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni.

Pe 12 februarie, în jurul orei 11.00, ea mergea pe un trotuar din oraş, moment în care a fost atacată de un necunoscut, care i-a smuls geanta în care se aflau documente personale şi suma de 170 de lei. În urma investigațiilor desfăşurate de către anchetatori, suspectul, un tânăr de 19 ani, a fost depistat în trafic, la volanul unei maşini.

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite