Şoferiţe pericol public, unică situaţie. La aceeaşi oră şi tot în acea zi, trei femei au fost implicate în accidente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un accident rutier a fost provocat de o şoferiţă în vârstă de 74 de ani FOTO ISU Neamţ
Un accident rutier a fost provocat de o şoferiţă în vârstă de 74 de ani FOTO ISU Neamţ

Pe şoselele din judeţul Neamţ, la aceeaşi oră s-au petrecut două accidente rutiere, în toate fiind implicate şoferiţe care au suferit leziuni foarte grave.

Pompierii de la Departamentul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava şi poliţiştii de la Serviciul Rutier Neamţ au avut destule intervenţii astăzi, 9 septembrie 2021, fiind solicitaţi la nedorite incidente petrecute pe drumurile judeţului.

În două dintre acestea, au fost implicate femei care se aflau la volan. Şi toate aceste accidente s-au petrecut la aceeaşi oră, 17.00, după cum a transmis ISU Neamţ. Din păcate, evenimentele rutiere s-au soldat cu persoane rănite, care au fost transportate la cele mai apropiate unităţi sanitare, pentru a primi îngrijiri de medicale. Poliţiştii au deschis anchete penale pentru stabilirea cauzelor accidentelor, ele survenind pe fondul neatenţiei la volan. 

În jurul orei menţionate, în localitatea Horia, pe drumul european E 85, la intrarea în municipiul Roman, două autoturisme s-au tamponat violent, victime fiind tot atâtea conducătoare auto, amble în vârstă de 31 de ani. Ambele au suferit traumatisme cranio- cerebrale. Se pare că accidentul s-a datorat unei neacordări de prioritate. 

„La locul indicat s-au deplasat pompierii din Roman cu o autospecială complexă de intervenţie şi ambulanţa TIM, precum şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă. O victimă a fost preluată de echipajul TIM şi transportată la spital, cu politraumatism. Cea de-a doua victimă, cu traumatism membru superior drept, este asistată de echipajul de la Ambulanţă“, a comunicat ISU Neamţ.

Exact la ora 17.00, când forţele de intervenţie acţionau pe E 85, prin apel la 112, Dispeceratul ISU - Ambulanţă Neamţ era anunţat despre alt accident rutier în care fuseseră implicate trei maşini. În primă fază se transmitea că nu este nicio persoană rănită dintre cele patru aflate în autovehicule, dar la faţa locului s-a constatat că o şoferiţă de 33 de ani prezenta un traumatism cranio-facial, fiind preluată şi transportată la spital. 

Aceste două accidente în care au fost implicate şoferiţe nu au fost sigurele petrecute pe arterele rutiere ale Neamţului, în această săptămână. Pe 6 septembrie, în jurul orei 12:00, pe DN 15 C, în comuna Bodeşti, o femeie de 74 de ani, din Iaşi, a pierdut contrul direcţiei şi a intrat într-un cap de pod. Femeia de la volan a suferit leziuni foarte grave, fiind descarcerată de pompieri, răni severe prezentând şi o pasageră de 53 de ani, tot din municipiul Iaşi.

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Cum au salvat pompierii români o celebră mănăstire din iadul de flăcări din Grecia.  „Conurile de pin explodau ca artificiile petardă“

Cine şi cum l-a jefuit pe prinţul Sturdza, alături de Romsilva. Sunt 14 acuzaţi, iar prejudiciul de sute de mii de euro

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite