Ana Maria Papuc, cea mai sexy şoferiţă de TIR din țară. Pe cine au votat camionagiii români din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai sexy şoferiţă de TIR din ţară a fost stabilită în cadrul unui inedit concurs la care au votat camionagiii români din Europa. Câştigătoare este Ana Maria Papuc, o tânără din Hangu, Neamţ.

Ana Maria a fost preferata TIR-iștilor români FOTO Facebook Ilie Matei
Ana Maria a fost preferata TIR-iștilor români FOTO Facebook Ilie Matei

Originalul concurs, în care au fost votate cele mai frumoase şoferiţe, se va materializa prin editarea, spre sfârşitul anului, a unui calendar cu ele. Ideea i-a aparţinut lui Ilie Matei, alias „Omul şoselelor“, care a creat, pe Facebook, o pagină dedicată conducătorilor auto profesionişti din România.

Întrecerea este la a patra ediţie, iar în 2022 câştigătoarea este Ana Maria Papuc, o tânără de 24 de ani, din Hangu, judeţul Neamţ. Ea va apărea pe coperta calendarului 2023, care este dedicat „fetelor la volan de mastodont“. Pe locul doi s-a situat Mădălina Hriţcu, de 28 ani, din Botoşani, urmată de Georgiana Ştefan, 24 ani, din Tulcea.

„Am 2 ani de când practic această meserie. La început m-am aşteptat la ce este mai greu, dar cu toate acestea m-am acomodat foarte repede şi am început să iubesc ceea ce fac. În tot acest timp am învăţat că merită să faci sacrificii pentru visul tău, poţi fi fericit oriunde atâta timp cât iubeşti ceea ce faci şi te simţi împlinit, iar când ai persoana iubită alături greul devine mai uşor“, se destăinuie Ana Maria.

Șoferița de TIR este absolventă a Liceului „Carol I“ din Bicaz, iar după ce l-a cunoscut pe Alex au plecat în Anglia, au urmat o şcoală auto, iar de 2 ani ambii conduc TIR-uri. Ana nu-şi imagina că va vedea atâtea locuri frumoase, ţări, oraşe, tradiţii şi culturi. Nu regretă că a ales meseria: „Muncesc pentru pentru viitorul meu, iubesc ceea ce fac şi în acelaşi timp şi călătoresc“

Iată şi ce spune „Omul şoselelor“ despre ediţia din acest an: „Aceste fete frumoase aduc o pată de culoare şi dau încredere altor femei că acesta meserie grea poate fi făcută cu feminitate, cu graţie şi eleganţă. Despre fiecare dintre câştigătoare am pregătit un material complet de prezentare zilele viitoare. Sunteţi superbe şi mă mândresc că împărţiţi şoselele cu noi, făcând un job ce dă bătai de cap şi bărbaţilor!“.

Diana Stoian, câștigătoarea ediției din 2020 FOTO Trucker Girls Diana
Diana Stoian, câștigătoarea ediției din 2020 FOTO Trucker Girls Diana

În 2020, o altă şoferiţă din Neamţ, Diana Stoian Catrinoi, din Bicaz Chei, câştiga ineditul concurs organizat de Ilie Matei. Fusese asistentă medicală, a plecat în Spania, s-a căsătorit, iar soţul i-a insuflat pasiunea pentru volan. Are deja peste un milion de kilometri prin Europa şi a creat o pagină pe Facebook, „Trucker Girls Diana“, pentru a ajuta şi încuraja şoferiţele profesioniste.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite