Premieră la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ. Reprezentaţia va avea loc în sala studio din subsolul clădirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aşteptarea redeschiderii sălii mari de spectacole a Teatrului Tineretului, eveniment care ar putea avea loc în decembrie, publicul este invitat în acest weekend la o nouă producţie pregătită de actorii pietreni. 

Spectacolul „Ai grijă ce-ţi doreşti!” îi are în distribuţie pe actorii Rareş Pîrlog şi Tudor Tăbăcaru, acesta din urmă semnând şi regia. Reprezentaţiile vor avea loc în sala studio, situată la subsolul Teatrului Tineretului.

„Este un spaţiu cu o capacitate mică de locuri, pe care l-am amenajat prin forţe proprii şi în care vom găzdui spectacole de tip underground şi studio. Noul spaţiu rupe bariera dintre actor şi public, aducând spectatorul mai aproape de emoţia reală a actorului şi implicându-l activ în actul artistic”, se arată în comunicatul de presă al TT-ului pietrean.

Avanpremiera spectacolului „Ai grijă ce-ţi doreşti!” va avea avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, ora 19.00, iar premiera este programată duminică, 1 decembrie, tot de la ora 19.00.

„Este o poveste despre condiţia actorului şi despre teatru, locul în care venim ca să ne privim pe noi înşine ca într-o oglindă, cu iluziile, deziluziile, slăbiciunile şi prejudecăţile noastre”, spune Raluca Naclad, secretar literar la Teatrul Tineretului.

Citeşte şi:

Actorii teatrului din Piatra Neamţ înghesuiţi în cabine de mobilierul supradimensionat

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite