Elev de seminar teologic, dispărut în condiţii misterioase. Apelul familiei din Neamţ

0
Publicat:

Un elev de la un seminar teologic a dispărut în condiţii misterioase, de el nemaiştiindu-se nimic de mai multe zile. Familia sa din Neamţ sunt disperaţi şi solicită ajutor.

Dispatiția tânărului este cercetată de polițiști FOTO Arhiva familiei
Dispatiția tânărului este cercetată de polițiști FOTO Arhiva familiei

Dionisie Iamandi, de 18 ani, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors din primele zile ale lunii decembrie 2022. Este elev în ultimul an la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec Ştefănescu“ din Roman, la clasa de religie pastorală. Într-o dimineaţă şi-a condus prietena unde aceasta învaţă, la Liceul „Petru Poni“ şi de atunci nu mai ştie nimic de el.

„Am fost la poliţie, am dat date, dar ne-am hotărât să apelăm şi la ajutorul presei. Poate lucrurile se mişcă mai uşor şi poate oamenii ne pot ajuta să-l găsim, apelându-ne la telefoanele pe care le-amfăcut publice. Am fost anunţat de colegi că a fost văzut, ultima dată, în preajma unor cetăţeni mai dubioşi, în zona unui supermarket din Roman“, spune Sergiu Iamandi, părintele lui Dionisie.

Tatăl a mai spus că telefonul fiului nu mai era disponibil în ultimele zile, iar apelurile către el nu se mai formează. A aflat apoi că aparatul fusese amanetat. Un apel pentru găsirea tânărului a fost făcut şi de un parlamentar, Oana Bulai, deputat de Neamţ.

Cei care pot da relaţii sunt rugaţi să apeleze la următoarele numere de telefon: 0764/399.020, 0722/478.744, 0766/101.174 sau 0746/928.495. Părinţii tânărului sunt divorţaţi, tata lucrând la un supermarket, iar mama este plecată la muncă în străinătate, în Anglia. Din relaţia lor au rezultat mai mulţi copii, care se află în custodie comună.

„Pe 8 decembrie, în jurul orei 12:30, poliţiştii au fost sesizaţi de către un minor, de 17 ani, cu privire la faptul că fratele său, Iamandi Dionisie, de 18 ani, a plecat să îşi conducă prietena la o unitate şcolară din Roman şi nu a mai revenit la domiciliu. Semnalmente: înălţime - 1.80 m, greutate - 70 de kilograme, constituţie atletică, păr brunet, scurt, ochi căprui“, a transmis Poliţia Neamţ.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o bluză de culoare neagră, geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare negru, fiind încălţat cu pantofi de culoare albastru. Poliţiştii au efectuat verificări în Roman şi localităţi limitrofe, în continuare fiind desfăşurate activităţi în vederea depistării acestuia. Orice are detalii utile cel dispărut în condiții misterioase este rugat să sune la 112.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite