Doi pe loc la şefia PRM Neamţ. Dumitru Badea nu recunoaşte decizia lui Vadim Tudor: „Cu un nebun nu poţi să te pui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefia filialei Neamţ a Partidului România Mare este revendicată în aceste zile de doi preşedinţi după ce Corneliu Vadim Tudor, fondatorul formaţiunii, a desemnat o conducere interimară.

Printr-un document semnat de „tribun” şi parafat cu ştampila partidului, se reaminteşte că în şedinţa Biroului Permanent din 7 iunie, s-a hotărât excluderea din partid a preşedintelui Dumitru Badea (74 de ani), iar Stejărel Nistor (38 de ani) a fost numit, de pe 12 iulie în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PRM.

„Domnul Stejărel Nistor va lua măsuri urgente pentru reorganizarea şi desfăşurarea în bune condiţiuni a activităţii Filialei”, se mai arată în document.

Noul preşedinte interimar spune că nu a reuşit să ia legătura cu Dumitru Badea, şi nu a preluat încă documentele filialei.

„Domnul Badea nu-mi răspunde la telefon. Eu am plecat din PDL luna trecută şi m-am înscris la PRM, la Bucureşti, săptămâna trecută. Vreau să cunosc organizaţia şi să facem treabă”, a spus Stejărel Nistor.

Dumitru Badea nu recunoaşte însă decizia, susţinând că Vadim Tudor nu mai are puterea în PRM după cele stabilite la Consiliul Naţional al partidului din 15 iulie.

„Dacă după noile legi ale capitalismului două săbii încap în aceeaşi teacă, atunci suntem doi preşedinţi la filială. Vadim e revocat din funcţie, tot ce emite el e lovit de nulitate. La Plenara din 15 iulie am constituit un nou Birou Permanent şi Vadim e un simplu membru de partid, urmând ca pe 27 iulie să aibă loc Congresul de alegeri la Alba Iulia. Şi el zice că face la Bucureşti un Congres pe 20 iulie, înaintea noastră cu o săptămână, cu o adunătură, cu ce mai prinde şi el.

Are ştampila partidului, se foloseşte de ea, dar după 27 iulie o să i-o luăm. Acum, cu un nebun nu poţi să te pui”, a comentat situaţia Dumitru Badea.

El a mai precizat că situaţia se va clarifica după alegerile din 27 iulie, între timp urmând să vină şi răspunsul instanţei care va judeca contestaţia depusă de Corneliu Vadim Tudor în urma revoltei din filiale.

Citeşte şi:

Şeful PRM Neamţ cere SRI şi SIE să-l pună la punct pe Vadim Tudor

Scandalul continuă şi după înlăturarea lui Vadim din fruntea PRM. Liderul filialei Neamţ îl dă în judecată pe „tribun”

Plenara Extraordinară a PRM l-a dat jos pe Corneliu Vadim Tudor din fruntea partidului; Vadim: "Este o făcătură condusă de Viorel Hrebenciuc"

Corneliu Vadim Tudor îşi face curăţenie în partid. L-a demis pe şeful PRM Neamţ pe motiv de vârstă înaintată

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite