Scandalul continuă şi după înlăturarea lui Vadim din fruntea PRM. Liderul filialei Neamţ îl dă în judecată pe „tribun”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Badea, preşedintele PRM Neamţ, face parte din triumviratul care se va ocupa de organizarea Congresului extraordinar al partidului din 27 iulie. Acesta este decis să meargă în instanţă, alături de alţi membri fondatori ai formaţiunii, împotriva lui C.V. Tudor, pentru prejudicii de imagine aduse partidului.

Liderul PRM Neamţ, Dumitru Badea (74 de ani), a fost desemnat la Consiliul Naţional de sâmbătă, să se ocupe de pregătirea Congresului extraordinar al partidului din 27 iulie unde va fi desemnat preşedintele PRM. Pentru această „misiune” au mai fost desemnaţi Gheorghe Funar şi Ioan Bâldea.

„Partidul este condus în această perioadă de Biroul Permanent, iar noi trei ne ocupăm doar de organizarea Congresului. În această perioadă, în fiecare filială vor avea loc conferinţele judeţene şi adunările generale de alegeri, unde vor fi desemnaţi şi delegaţii la Congres”, a spus Badea.

Reacţia lui Vadim Tudor după şedinţa de sâmbătă, 15 iunie, a Consiliului Naţional al partidului, nu a căzut bine liderului PRM Neamţ, iniţiatorul Comitetului pentru Reformarea şi Democratizarea PRM, mişcarea care a dus la revolta filialelor împotriva „tribunului”.

„Împreună cu alţi membri fondatori ai PRM, o să-l dau în judecată pe Corneliu Vadim Tudor, dat fiind comportamentul său public prin care a compromis singurul partid ale cărui idealuri naţionaliste şi justiţiare erau apreciate de mase mari de cetăţeni”, mai spune Dumitru Badea.

Şeful filialei judeţene PRM respinge acuzaţia lansată de Corneliu Vadim Tudor că întrunirea de sâmbătă, 15 iunie, ar fi fost finanţată de liderul PSD Viorel Hrebenciuc.

„Cine cumpără un partid de 1%. Cine sunt eu să pot vinde PRM? În loc să se gândească cum să se întărească partidul se gândeşte numai la prostii. Eu cu Hrebenciuc nu am mai vorbit din 2004”, se apără Dumitru Badea.

Din delegaţia de la Neamţ la plenara PRM desfăşurată sâmbătă, 15 iunie, la Palatul Parlamentului au făcut făcut parte : Dumuitru Badea, preşedintele filialei judeţene, Gheorghe Stanciu, preşedintele PRM Roman, Cătălina Moisă, Ioan Rusu, Ioan Asaftei şi Vasile Daniel Enache.

Citeşte şi: Corneliu Vadim Tudor îşi face curăţenie în partid. L-a demis pe şeful PRM Neamţ pe motiv de vârstă înaintată

Cronica execuţiei lui Vadim Tudor; „Pe noi se dărâma campania, iar pe Vadim îl durea în pix, era la Capatos”

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite