Combinaţia dintre alcool şi o ţigară era să-l coste viaţa pe un bărbat din Neamţ. Cum a căzut de la etaj

0
Publicat:

Împrejurările în care un bărbat din municipiul Roman a ajuns la spital sunt cercetate de poliţişti, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce acesta a căzut din balcon.

Victima a ajuns la spital FOTO Arhiva Adevărul
Victima a ajuns la spital FOTO Arhiva Adevărul

Cazul care-l priveşte pe un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a petrecut pe data de 20 aprilie 2024, el fiind sesizat în jurul orei 12.30. La locul indicat, s-au deplasat anchetatorii şi un echipaj sanitar, constatându-se că cele reclamate erau reale, o persoană plonjând de la primul nivel al unui bloc.

Victima, care suferise mai multe leziuni, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Roman, pentru efectuarea de investigaţii suplimentare. Se pare că bărbatul este în această situaţie din pricina propriei imprudenţe. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a ieşit în balcon să fumeze, iar la un moment dat s-a aplecat pentru a privi în jos, urmând căderea.

„A fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea acestui incident“, a transmis Poliţia Neamţ.

Un caz oarecum similar, dar mult mai grav, s-a petrecut tot în Roman, pe data de 29 martie anul acesta. Pe înserat, o femeie în vârstă de 60 de ani, s-a apucat să spele geamurile, iar la un moment dat s-a dezechilibrat, urmând căderea de la etajul patru al apartamentului pe spaţiul verde din faţa blocului, rănile suferite fiind extreme.

O întâmplare a avbut-o ca protagonistă pe o elevă în vârstă de 17 ani, de la Liceul cu Program Sportiv Roman. În noaptea de 23/24 ianuarie 2024, în jurul orei 01.00, adolescenta, băută fiind, care era cazată la internatul unităţii a vrut să „evadeze“. A folosit o legătură improvizată, încercând să coboare de la etajul doi, dar sfoara a cedat. A ajuns la spital, pentru îngrijiri. 

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite