Ambulanţă cu semnale acustice şi luminoase, ignorată de un bătrân. Carambol pe un drum din Neamţ

0
Publicat:

Un carambol pe un drum din Neamţ a avut loc după ce un bătrân a ignorat o ambulanţă cu semnale acustice şi luminoase în funcţiune, accidentul soldându-se cu avarierea a trei autovehicule. Şoferul vinovat a fost aspru sancţionat de poliţişti.

Trei mașini au fost implicate în accident FOTO ȘtiriNeamț.ro
Trei mașini au fost implicate în accident FOTO ȘtiriNeamț.ro

Astăzi, 30 ianuarie, în jurul orei 14.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, la Dumbrava Roşie. Din primele cercetări efectuate a reieşit că, în timp ce un şofer, de 61 de ani, din Bacău, conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanţe.

La volanul autosanitarei era un bărbat de 58 de ani, care circula cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune deoarece se deplasa la o urgenţă medicală. Accidentul s-a petrecut într-o intersecţie dintre localităţile Mărgineni spre Roznov, o zonă în care traficul nu este prea intens.

„În urma impactului, ambulanţa a fost proiectată într-un alt autoturism, care era oprit în intersecţie. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto, din judeţul Bacău, a fost sancţionat cu amendă în sumă de 1.305 lei, fiindu-i reţinut permisul“, a transmis Poliţia Neamţ.

Tot în Neamţ, un accident cu urmări grave a avut loc şi ieri, 29 ianuarie. Pe la ora 15.00, poliţiştii au fost sesizaţi să intervină la un eveniment pe DN 15C, în localitatea Agapia. O tânără de 20 de ani a efectuat un viraj, dar fără a acorda prioritate unui autoturismce venea din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător de 23 de ani.

„În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a acroşat o femeie de de 55 de ani, ce se deplasa în parcarea unei pensiuni, apoi intrând în coliziune cu alte trei autoturisme, ce erau parcate în parcarea aceleiaşi pensiuni. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea pietonului“, a mai comunicat Poliţia Neamţ.

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri