Român aflat în drum spre țară, dispărut misterios. Ipoteza sumbră s-a confirmat: a fost găsit decedat

0
Publicat:

În cazul unui român care lucra în Italia și a dispărut misterios, o ipoteză sumbră s-a confirmat. Omul, din Târgu Neamț (Neamț), care plecase spre țară într-un autocar, a fost găsit decedat.

Nemțeanul Constantin Ignat a fost descoperit decedat în Italia FOTO Facebook
Nemțeanul Constantin Ignat a fost descoperit decedat în Italia FOTO Facebook

Dispariţia lui Constantin Ignat, zis Ciripelu, în vârstă de 39 de ani, a fost reclamată poliţiştilor din oraşul de sub Cetatea Neamţ de către mama acestuia, pe data de 27 ianuarie 2023, care a susţinut că, în urmă cu nouă zile a plecat din Peninsulă, dar nu se mai ştie nimic de el.

Duminică, 29 ianuarie, ipoteza sumbră că românul dispărut ar fi putut deceda s-a adeverit, familia fiind înştiinţată despre acest lucru. „Am fost informaţi de autorităţile italiene că persoana dispărută a fost găsită decedată în Italia“, a transmis Poliţia Neamţ.

Deocamdată, nu se cunosc detalii despre condiţiile în care a survenit moartea românului, dacă a fost una violentă sau din cauze naturale (posibil o afecţiune medicală), anchetatorii străini certificând doar decesul şi identificarea persoanei pe baza documentelor găsite asupra sa.

Se mai știe că nemţeanul ar fi coborât din autocar la un restaurant de la graniţa italo-slovenă. Acolo a fost văzut ultima dată. 

„Ar fi făcut o oprire la un auto-grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim teafăr și nevătămat”, a povestit o rudă pentru Ziar Târgu Neamț.

Speranțele s-au dovedit deșarte: bărbatul a fost găsit mort, nu se știe în ce condiții.

Familia a transmis, pe Facebook, că moartea se confirmă: „Ignat Constantin a fost găsit, dar din păcate fără viaţă. Mulţumim tuturor pentru ajutor! Nu ştim mai multe detalii la momentul actual, dar o să revenim, dacă aflăm! Dumnezeu să te ierte!“.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite