Acuzat că şi-a vândut fiica în scop sexual. Pe ceilalţi copii, individul din Neamţ îi obliga să cerşească

0
Publicat:

O anchetă a poliţiştilor şi procurorilor a scos la iveală detalii şocante. Un tată denaturat este acuzat că şi-a vândut fiica minoră în scop sexual, obţinând în acest mod diverse sume de bani, iar pe ceilalţi copii, individul din Neamţ îi obliga să cerşească.

O minoră a fost maltratată chiar de tată FOTO Arhiva Adevărul
O minoră a fost maltratată chiar de tată FOTO Arhiva Adevărul

Pe 26 ianuarie 2023, cadrele Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat investigaţii în oraşul Roman şi în comuna Sagna, în vizor fiind persoane bănuite de trafic de persoane şi agresiune sexuală.

Au fost efectuate două percheziţii domiciliare, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe terminale mobile şi  mijloace de probă. În urma descinderilor, patru persoane au fost reţinute şi conduse la sediul DIIICOT - Biroul Teritorial Neamţ, pentru audieri.

Din cercetări a reieşit că, timp de aproximativ şase ani, începând cu anul 2017 şi până în iulie 2022, un bărbat, de 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a copiilor săi, cinci la număr, şi folosindu-se de violenţe fizice, i-ar fi obligat la practicarea cerşetoriei, în diverse localităţi din judeţ.

„Acuzatul ar fi expus-o, prin constrângere, pe una dintre fiicele sale, minoră, unor acte de agresiune sexuală, comise de alţi bărbaţi, obţinând în acest mod sume de bani. În baza probatoriului administrat, procurorul a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore“, a transmis Poliţia Neamţ.

Astăzi, 27 ianuarie, judecătorii din cadrul Tribunalului Neamţ au dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. El este acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi agresiune sexuală. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bacău..

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite