Accident rutier cu cinci răniţi, între care doi copii, pe DN 15B, în Neamţ

0
Publicat:

Un accident rutier soldat cu cinci persoane rănite, între care doi copii, a avut loc miercuri, pe drumul naţional 15B, în localitatea Vânători-Neamţ, potrivit Agerpres.

Ambulanță SMURD. FOTO IGSU
Ambulanță SMURD. FOTO IGSU

Un autoturism a izbit un altul, care, la rândul lui, a intrat în coliziune cu o altă mașină.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce un tânăr, de 21 ani, din Farcaşa, conducea un autoturism pe DN 15B, în localitatea Vânatori-Neamţ, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 69 ani, din Roman, ce se deplasa în faţa sa, care, la rândul lui. ar fi fost proiectat într-un al treilea autoturism ce se deplasa pe acelaşi sens”, a precizat purtătorul de cuvânt al  Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Răniții, duși la spital

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 69 ani şi a altor patru pasageri cu vârste cuprinse între 10 şi 76 ani, din primele doua autoturisme.

Cele cinci victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Amintim că un accident grav s-a produs marți dimineață, pe DN2 E85, la limita dintre județele Buzău și Ialomița. Un autoturism și o cisternă s-au lovit, ambele ieșind în afara carosabilului, pe raza localității Căldărușanca. 

Un alt accident rutier a avut loc, tot săptămâna aceasta, în localitatea Salva, pe DN17D. Au fost implicate un autoturism condus de un maramureșean și unul condus de un bistrițean. Șoferul celei de-a doua dintre mașini, precum și una dintre pasagerele sale, o adolescentă de 14 ani, au ajuns la spital.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite