Accident rutier pe DN17D, în Bistrița. O tânăr de 18 ani și o adolescentă de 14 ani au ajuns la spital

0
Publicat:

Accident rutier în localitatea Salva, pe DN17D. Au fost implicate un autoturism condus de un maramureșean și unul condus de un bistrițean. Șoferul celei de-a doua dintre mașini, precum și una dintre pasagerele sale, o adolescentă de 14 ani, au ajuns la spital.

Accidentul s-a soldat cu avarierea gravă a mașinilor și doi răniți FOTO mesager24.ro
Accidentul s-a soldat cu avarierea gravă a mașinilor și doi răniți FOTO mesager24.ro

Accidentul a avut loc pe o porțiune de drum drept de pe DN17D, în interiorul localității Salva, în ziua de 9 iulie, în jurul prânzului. Potrivit presei locale, au fost implicate un autoturism condus de un maramureșean și unul condus de un tânăr începător din localitatea bistrițeană Telciu.

În autoturismul înmatriculat în Maramureș se aflau cinci persoane, care au scăpat fără răni importante, neavând nevoie de spitalizare. Au fost răniți în schimb șoferul din Telciu și una dintre pasagerele sale, o adolescentă de 14 ani.

„La sosirea la fața locului, echipajul B2 a efectuat triajul pacienților, rezultând 7 victime cod verde și o victimă cod galben. După evaluarea la fața locului, două persoane au fost evacuate către UPU Bistrița, o fată de 14 ani și un tânăr de 18 ani. Celelalte 6 victime nu au avut nevoie de transport la unitatea spitalicească”, precizează reprezentanții SAJ Bistrița-Năsăud.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite