Autoturism strivit de o autocisternă, pe drumul european E85

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav s-a produs marți dimineață, pe DN2 E85, la limita dintre județele Buzău și Ialomița. Două vehicule s-au lovit, ambele ieșind în afara carosabilului, pe raza localității Căldărușanca. Este vorba despre un autoturism și o cisternă.

Autoturismul a fost strivit de camion. SURSA DRDP Buzău
Autoturismul a fost strivit de camion. SURSA DRDP Buzău

O persoană din autoturismul strivit de camion a rămas încarcerată în urma accidentului. Un elicopter SMURD a ajuns la locul accidentului, pentru a prelua victima. Conform Centrului Infotrafic, victima nu ar mai fi putut fi salvată.

„Două autovehicule au fost implicate într-o coliziune pe DN2 Buzău – Urziceni, în afara localității Căldărușanca, județul Buzău, ambele ieșind în afara carosabilului după impact. În urma accidentului a rezultat decesul unei persoane. Traficul se desfășoară dirijat”, se arată în comunicatul transmis de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit poliției, în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe direcția Buzău către București, a intrat în coliziune cu o autocisternă condusă pe sensul opus de mers, de către un șofer în vârstă de 45 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite