A intrat cu calul înhămat la căruţă în bar. Instantaneu amuzant, surprins într-un oraş din Neamţ

0
Publicat:

Un instantaneu amuzant a fost surprins într-un oraş din Neamţ. Un individ a intrat cu calul înhămat la căruţă în bar, cel mai probabil după ce animalul de tracţiune nu a mai putut fi strunit.

Calul pe terasă, atelajul pe trotuar FOTO ȘtiriNeamț.ro
Calul pe terasă, atelajul pe trotuar FOTO ȘtiriNeamț.ro

Zi de zi, în traficul rutier din România se petrec tot felul de întâmplări. Din păcate, multe dintre ele sunt nedorite şi au consecinţe grave, dar sunt şi altele, ilare, stârnind instantaneu râsul celor le-au observat şi imortalizat foto sau video.

La fel de amuzante sunt şi după ce au fost postate pe reţelele de socializare, devenind „virale“ prin distribuiri. Un astfel de „episod“ a fost surprins de un conducător auto, la finalul săptămânii trecute la Roznov, un micuţ oraş din judeţul Neamţ.

Fotografia în care e surprins un căruţaş, care a „poposit“ cu calul înhămat la atelajul încărcat cu cherestea pe terasa unui bar, a fost publicată de „ŞtiriNeamţ.ro“, pe 8 aprilie 2023. Se pare că animalul s-a speriat de ceva, a ieşit de pe DN 15, a urcat pe trotuar şi s-a „oprit la o bere“. Nimeni nu a fost rănit, fiind doar pagube minore.

Acum vreo doi ani, o altă fotografie realizată pe o şosea din Neamţ stârnea deliciul internauţilor. Un nemţean transporta, cu o „antică“ Dacie 1300, o capră pe bancheta din spate a maşinii. Animalul avea ochii lipiţi de luneta autoturismului, mişcând capul după autovehiculele care treceau pe drum.

„Dacă credeaţi că Făt-Frumos pe calul alb nu există!“, era titlul unei postări din vara anului 2021, care a fost publicată de un nemţean pe Facebook. Pe Bulevardul Mihai Viteazu, cea mai circulată şosea din Piatra Neamţ, un tânăr dădea prioritate pietonilor. Nu era la volan, ci călare pe un cal.

Călăreţul pietrean, dând prioritate la trecerea pentru pietoni. FOTO Facebook
Călăreţul pietrean, dând prioritate la trecerea pentru pietoni. FOTO Facebook

Şi comentariile pe Facebook au fost comice:  „Când merge voios după bere“; Na, mai zi tu că nu există Făt Frumos“; „La un aşa prinţ... îţi vine să te măriţi cu calul“; „Eu cal alb văd, dar unde e Făt Frumos?“; „Doar o zi normală în Piatra Neamţ... apropo, în cazul în care credeaţi că Făt Frumos pe calul alb nu există!“, sau "Frumos exemplar. (Calul)“.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite