Un român a dispărut misterios la Bruxelles. A plecat la muncă şi nu se mai ştie nimic despre el

0
Publicat:

Un român a dispărut misterios la Bruxelles. Aplecat la muncă în capitala Belgiei, iar mama acestuia, care domiciliază în Târgu Neamţ, nu mai ştie nimic despre el de aproape două săptămâni.

Gheorghe Pătrăcescu ar fi dispărut în capitala Belgiei FOTO Poliția Neamț
Gheorghe Pătrăcescu ar fi dispărut în capitala Belgiei FOTO Poliția Neamț

Poliţiştii au fost sesizaţi, pe data de 8 aprilie 2023, de către o femeie, de 72 de ani, din oraşul străjuit de Cetatea Neamţ, cu privire la faptul că fiul ei, Gheorghe Pătrăcescu, a plecat către Belgia pe 24 martie, acolo unde îşi găsise un loc de muncă în capitala Bruxelles.

Nemţeanca a mai relatat anchetatorilor că de pe data de 27 martie nu a mai putut lua legătura cu bărbatul de 47 de ani, ştiind doar că acesta s-ar fi aflat în capitala statului belgian, acolo unde-și găsise o slujbă. Semnalmentele celui dat dispărut și căutat de polițiști sunt: înălţime - circa 1.82 metri, greutate - aproximativ 90 de kilograme, păr castaniu, tuns scurt, ochi căprui.

„La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă de piele de culoare neagră, pantaloni din material textil, fiind încălţat cu pantofi de culoare neagră. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului, este rugată să apeleze 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie“, a transmis subcomisar Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliţie Neamţ.

Cazuri de bărbaţi daţi dispăruţi prin țări străine după ce nu au mai putut fi contactaţi de familie nu sunt singulare în Neamţ. Pe data de 27 ianuarie 2023, tot o femeie din Târgu Neamţ anunţa autorităţile că de nouă zile nu mai avea nici un semn de la fiu, Constantin Ignat, care plecase din Italia, acolo unde muncea, către casă.

Duminică, 29 ianuarie, ipoteza sumbră că românul dispărut ar fi putut deceda s-a adeverit, familia fiind înştiinţată despre acest lucru. Nemţeanul murise în urma unui accident. Ultima dată, victima fusese văzută când a coborât dintr-un autocar în preajma unui  restaurant de la graniţa italo-slovenă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite