A doua maşină în flăcări în această săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masina incendiata
Masina incendiata

De această dată focul a pornit de la un scurtcircuit electric

Pompierii pietreni au fost alertaţi ieri după amiază, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism. Maşina proprietate personală a unui nemţean din comuna Piatra Şoimului s-a aprins de la un cablu defect.

Flăcările au cuprins autoturismul cu repeziciune şi deşi pompierii au intervenit prompt, mare parte din autoturism s-a transformat în scrum. Focul a distrus instalaţia electrică a maşinii, bordul, prbrizul, tapiţeria şi cupola maşinii, pagubele însumând peste 10.000 de lei.

La locul intervenţiei s-au deplasat şi pompierii din cadrul Serviciului de Voluntari al oraşului Roznov cu o autospecială, dar incendiul a fost lichidat aproape în totalitate de proprietar şi de câţiva cetăţeni care au intervenit cu stingătoare. Vecinii au reuşit să limiteze propagarea incendiului la locuinţa persoanei, altfel, pagubele ar fi depăşit 80.000 de lei", a declarat căpitan Iulian Jugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Incidentul este al doilea de acest gen în această săptămână, după ce în urmă cu două zile o altă maşină din Piatra Neamţ a luat foc.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite