Un șef din Poliție face legea pe șosele: șoferii băuți sau drogați merg direct în arest

0
Publicat:

Şeful Poliţiei Bihor, chestorul Alin Haniş, a declarat că agenţii rutieri vor dispune reţinerea tuturor şoferilor găsiţi la volanul maşinilor, în trafic, cu alcoolemii mari sau sub influenţa substanţelor interzise.

Oamenii legii au depistat în trafic mulți șoferi cu alcoolemii record Arhivă Adevărul
Oamenii legii au depistat în trafic mulți șoferi cu alcoolemii record Arhivă Adevărul

În timpul unei ședințe chestorul Alin Haniş a anunțat noile reguli din Bihor: „Va fi o regulă: șoferii băuţi şi drogaţi merg în Arest! (n.r. - Centrul de reținere și arestare preventivă al IPJ Bihor)“, conform publicației e-Bihoreanul.

Conform datelor făcute publice de şeful Poliţiei Bihor, doar în anul care a trecut, 52 de persoane au fost reţinute timp de 24 ore, pentru acuzaţii similare, iar 703 şoferi prinşi băuţi la volan au rămas fără permise de conducere.

Șeful poliției bihorene a afirmat că deja rezultatele acţiunilor sunt vizibile. „În ultima perioadă, acţiunile arată că şoferii sunt mult mai disciplinaţi. A scăzut numărul persoanelor găsite la volan sub influenţa băuturilor sau substanţelor interzise, chiar şi în weekend ori în perioada sărbătorilor", a spus ofițerul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite