După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO

0
Publicat:

Fostul polițist Viorel Teacă susține că totul ține de greutatea fiecăruia, de organismul fiecăruia, de vârstă. Internauții au putut afla în cât timp pot urca la volan după ce au consumat alcool.

Viorel Teacă face testul FOTO captură video
Viorel Teacă face testul FOTO captură video

Viorel Teacă, un fost polițist din Sibiu, cu o experiență de peste trei decenii în sistem, care are aproape un milion de urmăritori pe TikTok, a realizat un experiment inedit. Acesta a vrut să demonstreze în cât timp dispare alcoolemia după ce a consumat 50 de mililitri de țuică, de 40 de grade, pentru a se putea urca la volan.

Viorel Teacă s-a așezat la masă, a comandat băutura și mâncare. Pentru a măsura alcoolemia, a utilizat un etilotest folosit și de polițiștii de la rutieră.

După ce a băut țuica, fostul polițist a început să mănânce ciorbă. În scurt timp și-a verificat alcoolemia.  

Totul ține de greutatea fiecăruia, de organismul fiecăruia, de vârstă și așa mai departe. Eu am 1,82 metri și 95 de kilograme”, a spus Viorel Teacă.

Viorel Teacă face testul FOTO captură video
Viorel Teacă face testul FOTO captură video

Prima suflare în alcooltest a arătat valoarea de 0,32. A continuat apoi să mănânce, să vorbească la telefon, astfel încât să treacă timpul.

viorel teaca 3 jpg

După 40 de minute, Viorel Teacă mai suflă o dată în etilotest.

Rezultatul a fost incredibil: valoarea era zero. 

„La 40 de minute după ce am băut țuică, 50 de mililitri, putem să ne urcăm la volan”, a concluzionat Viorel Teacă, fost polițist cu o experiență vastă în Poliția Română.

Unul dintre cei mai populari polițiști de pe internet renunțat la cariera în uniformă și ales o viață frumoasă de civil în vara anului 2023.

Am decis după 27 de ani, să-mi dau demisia din Poliția Română, să renunț la pensie și să-mi fac familia fericită toată viața mea. Vreau să fiu fericit oameni buni și să trăiesc în prezent”, a scris Viorel Teacă pe Facebook.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite