Un tânăr din Iaşi are dosar penal pentru o faptă scandaloasă. Cum a fost surprins de proprietarul unui grajd

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: anidescoala.ro
FOTO: anidescoala.ro

Tânărul în vârstă de 22 de ani are acum dosar penal pentru violare de domiciliu şi rănirea sau schingiuirea animalelor.

Un tânăr din comuna Deleni, judeţul Iaşi, este cercetat de către poliţişti, după ce a fost prins de un fermier întreţinând relaţii sexuale cu o vacă, în grajd. Proprietarul a auzit zgomote dinspre locul în care ţine animalele şi  când a mers să vadă ce se întâmplă, l-a surprins pe bărbat cu pantalonii în vine, la spatele unei vaci, urcat pe două găleţi. 

„La data de 19 aprilie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Scobinţi au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că în noaptea de 18 aprilie a.c., un tânăr ar fi pătruns pe proprietatea sa şi ar fi supus o bovină la acte de natură sexuală. 

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost identificată de poliţişti în persoana unui tânăr de 22 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi rănirea sau schingiuirea animalelor, iar cercetările sunt continuate”, a transmis IPJ Iaşi.

Bărbatul a fost prins după ce fermierul a mers la Poliţie, iar în urma vizionării unor imagini surprinse de camerele de supraveghere, agenţii l-au identificat pe făptaş şi au deschis dosar penal. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Nedumerirea unui italian din România. „Staţi pe munţi de aur şi aveţi gaz la Marea Neagră, dar ne spălaţi WC-urile”

Biserica arsă, din Costeşti, în care a pierit aproape tot tineretul unui sat. „Dumnezeu a zis să ne purtăm crucea!”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite