Trei fete orfane, în urma tragediei de la Gura Portiței. Cunoscuții, înmărmuriți de crima urmată de sinucidere

0
Publicat:

Soții Viorel și Violeta Burduhosu din Iași, care au fost găsiți decedați la Gura Portiței (Tulcea), au fost înmormântați în cursul zilei de 31 august 2023, la biserica din localitatea Stroești (Iași).

Cei doi soți din Iași, găsiți decedați la Gura Portiței COLAJ Arhivă personală
Cei doi soți din Iași, găsiți decedați la Gura Portiței COLAJ Arhivă personală

În urma lor au rămas trei fete și o întreagă familie îndurerată, precum și prietenii care au postat o mulțime de mesaje de rămas bun pe rețelele de socializare.

Vecinii nu se așteptau la așa ceva

Până în prezent, se ia în calcul varianta unei crime cu premeditare, în care bărbatul, Viorel Burduhosu, plănuise să își ucidă soția. Astfel, înarmat cu un cuțit, el și-a luat soția la o plimbare. În momentul în care a considerat că este destul de departe de ochii lumii, a încercat să o omoare.

Atunci a urmat o luptă, dovadă a acestui lucru fiind urmele descoperite pe corpurile celor doi. Femeia, Violeta Burduhosu, a fost ucisă cu mai multe lovituri în zona gâtului. Imediat după comiterea faptei, bărbatul a revenit în zona complexului și, conștient fiind că nu știe să înoate, a intrat în mare și s-a înecat.

Vecinii care i-au cunoscut pe cei doi soți nu se așteptau niciodată la așa ceva. 

,,Mie nu îmi vine a crede, eram prieteni cu ei. Îi cunosc de mult timp, nu are cum să se întâmple aşa ceva. Au trei copii împreună, aceştia sunt plecaţi în străinătate. Am vorbit cu una dintre ele zilele trecute, atunci când poliţiştii o căutau pe mama ei. Credeau că s-a înecat şi ea. Fata ei spera să o găsească pentru a o înmormânta”, a declarat un localnic, conform ziaruldeiași.ro

Prietenii și familia, mesaje dureroase după moartea celor doi soți

În urma celor doi soți din Iași au rămas trei fete, dar și familia și prietenii care plâng pierderea lor. Astfel, pe rețelele de socializare au apărut mai multe mesaje din partea familiei.

,,Dumnezeu să vă ierte, dragii mei! De ce a trebuit să plecați dincolo atât de devreme, lăsând în urma voastră trei flori frumoase, scufundate acum în atâta suferință? Of, Doamne, dragul meu frate Reli, draga mea cumnată Vio, vom putea vreodată vindeca măcar un pic rănile ce ne rămân în suflete, că tare mai dor? Ce mă fac fără voi oare? Vă voi iubi mereu, dragii mei dragi", a postat sora bărbatului găsit decedat la Gura Portiței.

Viorel, un om muncitor ce își iubea colegii

Într-o postare făcută pe rețelele de socializare, Viorel Burduhosu, bărbatul găsit decedat la Gura Portiței, spunea că îi place locul de muncă pe care îl are de peste 20 de ani la crama Cotnari și colectivul din care face parte. 

,,Mă numesc Burduhosu Viorel şi am 46 de ani. Pentru Cotnari lucrez de 24 de ani, m-am angajat când aveam 22 de ani în companie. Pasiunea mea este pescuitul, iar locul meu de muncă îmi place pentru colectivul unit pe care l-am format aici şi pentru performanţa pe care o dovedeşte în fiecare an, prin adaptarea în piaţă a unor produse cu o întreagă istorie în spate”, specifica Viorel într-o postare pe Facebook.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite