Tragedie la Gura Portiței. Soț și soție din Iași, găsiți morți la malul mării: el era înecat, ea cu gâtul tăiat

0
Publicat:

Doi soți din Iași au avut parte de un sfârșit tragic. Aceștia au fost găsiți decedați la malul mării, la Gura Portiței, după ce gazdele la care locuiau și-au dat seama că nu au mai revenit la cazare.

Cei doi soți din Iași, găsiți decedați SURSĂ FOTO ziaruldeiasi.ro
Cei doi soți din Iași, găsiți decedați SURSĂ FOTO ziaruldeiasi.ro

Conform informațiilor apărute până în prezent, cei doi ieșeni aveau vârsta de aproximativ 45 de ani și locuiau în comuna Todirești, județul Iași.

Cum au fost găsiți cei doi soți

Corpurile celor două persoane au fost găsite la Tulcea. Conform presei locale, aceștia erau în concediu, fiind cazați într-o locație pe care trebuiau să o părăsească duminică la prânz, pentru a se întoarce acasă, în județul Iași.

În momentul în care gazdele au observat că nu au mai ajuns la recepție pentru a elibera camera, au mers să vadă dacă totul este în regulă. Atunci au descoperit că în cameră nu era nimeni. În dimineața următoare, pe plajă, a fost găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat, în slip și în ciorapi.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre una dintre cele două persoane cazate. Imediat, polițiștii și salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au început căutările. Astfel, la scurt timp, la o distanță de aproximativ doi kilometri de locul în care se află complexul în care erau cazați, a fost găsită și soția. Aceasta era decedată și prezenta plăgi înjunghiate în zona gâtului.

Cine erau cei doi soți și ce variante iau în calcul anchetatorii

Bărbatul, pe nume Viorel Burduhosu, era maistru la societatea de vinuri Cotnari. Soția lui, Violeta, era casnică. Împreună aveau trei copii: o fată care locuiește în Anglia, una care urma să se mărite anul viitor și o a treia fiică, mai mică. 

În momentul de față, după ce detaliile au fost puse cap la cap, cea mai plauzibilă variantă, care este luată în calcul de anchetatori, este că bărbatul plănuise să își ucidă soția. Astfel, ar fi luat cu el un cuțit și au plecat la plimbare. În momentul în care a considerat că este destul de departe de ochii lumii, a încercat să o omoare.

Atunci a urmat o luptă, dovadă a acestui lucru fiind urmele descoperite pe corpurile celor doi. Femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri în zona gâtului. Imediat după comiterea faptei, bărbatul a revenit în zona complexului și, conștient fiind că nu știe să înoate, a întrat în mare și s-a înecat.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite