O nouă luptă în K1 pentru Ștefan Lătescu. Ieșeanul are meci greu în Japonia

0
Publicat:

Ieșeanul Ștefan Lătescu, unul dintre cei mai importanți luptători de K1 din România la momentul actual, se va lupta, la finalul acestei săptămâni, într-o gală în Japonia. 

Stefan Lătescu SURSĂ prosport.ro
Stefan Lătescu SURSĂ prosport.ro

Duminică, sportivul antrenat de Mihai Constantin la clubul Scorpions Iași, va da piept, la categoria 90kg, cu japonezul Seiya Tanigawa, care are 26 ani și 1.80 metri înălţime. Meciul va avea loc la Tokyo, fiind vorba despre K’Festa 6 din K-1 World GP Japan.

Lupta lui Lătescu va avea loc în sala Gymnasium 1 a Yoyogi Naional Stadion, care se află în capitala Japoniei. Tokyo este o metropolă cu peste 14 milioane de locuitori iar această arenă a fost construită pentru a servi probelor de înot de la Olimpiada din 1964. Aceasta este faimoasă la nivel mondial pentru designul acoperișului său și are o capacitate de 13.000 de spectatori.

A doua luptă în Japonia pentru Ștefan Lătescu. Zbor cu peripeții

Nu este prima dată când Ștefan Lătescu luptă în Japonia. Multiplul campion la box și kickboxing se află pentru a doua oară în această țară. La finalul anului trecut, în luna decembrie, luptătorul antrenat de Mihai Constantin a reușit să câștige, prin KO în a doua repriză, în fața campionului mondial Mahmoud Sattari, într-o altă gală K-1 World Grand Prix. Atunci, meciul lui Lătescu s-a disputat la Osaka, în Edion Arena.

Reprezentanții clubului ieșean Scorpions au avut parte de un drum cu peripeții spre Japonia. Astfel, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, zborul pe care îl aveau programat de la Londra la Frankfurt a fost anulat.

,,Peripeții de 8 martie. Zborul de la Londra la Frankfurt a fost anulat din cauza vremii, așa că am pierdut și legătura din Frankfurt spre Tokyo. După multe căutări și bătăi de cap, am găsit o variantă să zburăm în Seul, Coreea și după spre Tokyo. Ajungem mai greu la meci, dar și când ajungem", a menționat Mihai Constantin într-o postare făcută pe rețelele de socializare. 

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai promițători luptători din România, Ștefan Lătescu este și student în anul întâi la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Iași. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite