Sărbătoarea Florilor la Iași. Centrul oraşului, colorat de expoziția cu vânzare FOTO VIDEO

0
Publicat:

Centrul Iaşului este, în aceste zile, cel mai viu colorat loc din capitala Moldovei. Începând de pe data de 26 mai 2023, până pe 28 mai 2023, Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt găzduieşte un eveniment deosebit.

Expoziţie flori Iaşi SURSĂ Primăria Municipiului Iaşi
Expoziţie flori Iaşi SURSĂ Primăria Municipiului Iaşi

Este vorba despre Sărbătoarea Florilor, FloralIS, care a revenit pe pietonalul din centrul oraşului şi încântă ochii trecătorilor, la fel cum a făcut-o cu ocazia fiecărei ediţii. Acest eveniment, organizat de către Primăria Municipiului Iaşi, uneşte la Iaşi specialişti din toate zonele ţării.

Ieşenii, invitaţi să admire şi să cumpere flori şi plante ornamentale

Această manifestare este organizată de Primăria Municipiului Iași în strânsă colaborare cu Servicii Publice Iași SA.

În cele trei zile, în capitala Moldovei sunt prezenți producători și comercianți din Iași, dar și din alte zone ale țării. Aceștia expun și prezintă sute de specii de flori care pot fi utilizate la decorarea teraselor, balcoanelor și curților.

Totodată, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt sunt expuse şi plante ornamentale, arbori, arbuști și plante aromatice, pe care curioşii le pot cumpăra sau le pot doar admira. 

De menționat este și faptul că la expoziție există și un stand organizat de către Servicii Publice SA. Aici, ieșenii vor putea admira câteva dintre rezultatele frumoase ale activității angajaților Servicii Publice. 

Iaşul spaţiilor verzi

Capitala Moldovei este recunoscută la nivel național pentru frumoasele spații verzi pe care le are. Astfel, de la Parcul Copou până la Grădina Botanică „Anastasie Fătu", toate zonele verzi atrag, anual, foarte mulți turiști și vizitatori, fiind adevărate oaze de relaxare și pentru ieșeni. 

Recent, într-un clasament realizat conform recenziilor înregistrate pe Google Maps, Grădina Publică Palas a fost votată ca fiind cea mai frumoasă din România. În acest loc, situat chiar în inima orașului, în spatele Palatului Culturii, mii de ieșeni aleg, la fiecare final de săptămână să își petreacă timpul liber.

Conform recenziilor înregistrate pe Google Maps, Grădina Publică Palas a obținut un rating de 4.8, din peste 10.000 de voturi înregistrate.

Totodată, Grădina Palas atrage şi prin multitudinea de cafenele şi restaurante, cu terase mari, pe care ieşenii aleg să petreacă timpul liber.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite