Cea mai frumoasă grădină publică din România conform recenziilor de pe Google Maps. Cum arată topul

0
Publicat:

Parcurile şi grădinile publice reprezintă, cu siguranţă, puncte extrem de importante atât pentru marile cât şi pentru micile oraşe din România. Astfel, aceste locuri reprezintă adevăraţi plămâni şi oaze de relaxare, în care îşi petrec timpul liber foarte multe persoane.

Grădina Publică Palas Iaşi SURSĂ Arhiva Adevărul
Grădina Publică Palas Iaşi SURSĂ Arhiva Adevărul

La acest capitol Iaşul pare, cel puţin conform recenziilor existente pe Google Maps, că stă destul de bine. Astfel, a fost întocmit un clasament, de către clubulcopiilor.ro, cu cele mai bine cotate parcuri şi grădini publice din ţara noastră, pe baza datelor disponibile în Google Maps, platformă ce a adunat peste un milion de recenzii.

O grădină publică din Iaşi se află în fruntea clasamentului

Clasamentul care a fost întocmit ia în calcul parcurile şi grădinile publice care au acumulat cel puţin o mie de recenzii de-a lungul timpului şi care au obţinut cele mai mari evaluări medii ale recenziilor. Totodată, unde mediile recenziilor au fost la egalitate, au avut prioritate parcurile sau grădinile publice care au acumulat cele mai multe recenzii.

Astfel, cele mai bine cotate parcuri se află în marile oraşe ale ţării, precum Iaşi, Timişoara, Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu şi Craiova. Dintre acestea, Grădina Publică Palas din Iaşi şi Iulius Gardens din Timişoara au reuşit să obţină un rating foarte bun, de 4.8 dintr-un maximum de 5.

Astfel, grădina publică din centrul oraşului Iaşi s-a dovedit a fi pe placul vizitatorilor care au avut numai cuvinte de laudă atunci când au ales să lase recenzii. Aceasta a acumulat un total de 10.229 de recenzii, obţinând un rating de 4.8.

Parcurile din oraşe mici ale ţării prezente în top

Este important de menţionat că în acest clasament şi-au făcut loc şi parcuri şi grădini publice din oraşe mai mici ale ţării, precum Blaj, Carei, Câmpina, Slănic Moldova sau Sinaia. Şi acestea au atras atenţia vizitatorilor care nu s-au putut abţine şi au ales să lase recenzii pozitive pe Google Maps. 

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite