Militarul din Găeşti care face senzaţie în K1. Călin l-a zdrobit pe francezul Mitch

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Petrişor, K1. FOTO: Facebook
Călin Petrişor, K1. FOTO: Facebook

Călin Petreşor (23 de ani), militar de profesie, de la Respect Gym Găeşti a făcut un meci mare în faţa unui adversar mult mai titrat, din Franţa, în Gala „Dynamite Fighting Show” organizată de Cătălin Moroşanu.

Luptătorul pregătit de Dan Mocanu a făcut show în ring şi l-a îngenunchiat pe francezul Mitch Farel, într-un meci care a avut loc luni, 9 mai.

În confruntarea directă dintre cei doi, găeşteanul a dominat clar şi fără drept de apel şi şi-a adjudecat victoria fără emoţii.

„Se vede că publicul a fost de partea mea, mi-a dat foarte multă putere. Am simţit ceea ce nu am mai simţit demult la o gală şi cred că s-a văzut. 

Am fost un altfel de Călin, mult mai spectaculos, cu lovituri mult mai tari”, a declarat Călin Petrişor, imediat după meci. 

Subofiţer în Armata Română, Călin Petrişor, din Găeşti, Călin se afla la a patra gală Dynamite Fighting Show.

VIDEO: Dynamite Fighting Show / Youtube

Petrişor s-a apucat de K1 pentru că îi plăcea bătaia. Antrenorul său se numeşte Daniel Mocanu şi este ofiţer la Poliţia Rutieră din Găeşti. Mocanu este deţinătorul clubului “Respect Gym Găeşti”.

La rândul său, Mocanu a fost sportiv de performanţă.

Călin Petrişor

Călin Petrişor şi adversarul său din K1. FOTO: Facebook

Vă recomandăm să mai citiţi:

Povestea fetei de primar, campioană naţională la K1. Se bate în ring cu iubitul ei: „Am avut nasul rupt, întinderi, luxaţii“

Cătălin Moroşanu: „Nu vreau să mai aud în viaţa mea de SURVIVOR!“

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite