O femeie a murit căzută într-un canal din Iaşi. Un om al străzii a căutat o oră un telefon pentru a chema ambulanţa

0
0
FOTO: Andrei Luca / Adevărul
FOTO: Andrei Luca / Adevărul

Tragedia s-a petrecut în urma consumului de alcool, femeia căzând într-un canal dintr-un cartier foarte populat al Iaşului.

O femeie în vârstă de 40 de ani a murit după ce a căzut într-un canal, în zona Nicolina, din Iaşi. Aceasta a fost găsită de către concubin şi a fost scoasă ulterior de către pompieri, în stop cardio-respirator. 

„Ambulanţa a adus în Unitatea de Primiri Urgenţe o pacientă care consumase alcool, după ce i s-au făcut manevrele de resuscitare iniţiate din prespitar şi a fost ventilată pe balon.

La sosirea la Urgenţe avea o temperatură rectală de 23 de grade, tegumente reci, escoriaţii la nivelul membrelor superioare şi inferioare. Am intubat-o, continuând manevrele şi reîncălzirea. 

După o oră, temperatura era de 21,2 grade, motiv pentru care am oprit manevrele, declarând decesul”, a transmis Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi. 

Omul străzii care a apelat la 112 a transmis echipajelor de salvare că timp de o oră a căutat un telefon pentru a chema ambulanţa. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Copiii „Soarelui“ de pe moşia lui guru Adi de la Brad: fără şcoală şi medic, trataţi cu produse naturiste

UPDATE Oficial: Ruşii au intrat în  Severodoneţk din două direcţii. Analist: trupele ucrainene au de luat o decizie dificilă

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite