Meniu special de Paşti pentru pacienţii internaţi într-un spital din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Bolnavii Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi au primit, în meniul de la spital, bucate tradiţionale de Paşti – ouă roşii, friptură şi cozonac, cu condiţia ca starea de sănătate să le permită consumarea acestor alimente.

Pacienţii nevoiţi să îşi petreacă Sfintele Sărbători Pascale într-un spital din Iaşi au avut duminică, 24 aprilie, în prima zi de Paşti, un meniu special. 

Conducerea Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a decis să le ofere pacienţilor, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, un meniu diferit, special pregătit pentru prima zi de Paşti. Bucate tradiţionale: ouă roşii şi friptură, iar la desert – cozonac. 

„Ne folosim de toate mijloacele la îndemână, medicale şi nu numai pentru a le îmbunătăţi starea de spirit, factor care nu de puţine ori înseamnă o dorinţă mai mare din partea lor de a se vindeca, de a respecta tratamentul şi de a avea grijă de sănătatea lor”, a declarat managerul unităţii sanitare, medicul Florin Roşu.

Potrivit acestuia, cadrele medicale de la spitalul ieşean încearcă, astfel, să îi facă pe bolnavi să simtă mai puţin lipsa sărbătorilor în familie.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cinci gări din centrul şi vestul Ucrainei, bombardate de armata rusă: Atacuri soldate cu victime. Apărarea antiaeriană, în alertă în regiunea Liov

Vladimir Putin, mesaj pentru Macron după alegerile prezidenţiale din Franţa. Ce i-a transmis liderul de la Kremlin

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite