Meniu special de Paşti pentru pacienţii internaţi într-un spital din Iaşi
0
Bolnavii Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi au primit, în meniul de la spital, bucate tradiţionale de Paşti – ouă roşii, friptură şi cozonac, cu condiţia ca starea de sănătate să le permită consumarea acestor alimente.
Pacienţii nevoiţi să îşi petreacă Sfintele Sărbători Pascale într-un spital din Iaşi au avut duminică, 24 aprilie, în prima zi de Paşti, un meniu special.
Conducerea Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a decis să le ofere pacienţilor, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, un meniu diferit, special pregătit pentru prima zi de Paşti. Bucate tradiţionale: ouă roşii şi friptură, iar la desert – cozonac.
„Ne folosim de toate mijloacele la îndemână, medicale şi nu numai pentru a le îmbunătăţi starea de spirit, factor care nu de puţine ori înseamnă o dorinţă mai mare din partea lor de a se vindeca, de a respecta tratamentul şi de a avea grijă de sănătatea lor”, a declarat managerul unităţii sanitare, medicul Florin Roşu.
Potrivit acestuia, cadrele medicale de la spitalul ieşean încearcă, astfel, să îi facă pe bolnavi să simtă mai puţin lipsa sărbătorilor în familie.