Medicul din Iaşi care a administrat cele mai multe doze de vaccin din judeţ. „I-am înmânat o distincţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Prefectura Iaşi
FOTO Prefectura Iaşi

Peste 1.900 de persoane s-au imunizat la cabinetul medicului de familie Virginia Iulia Movileanu din Paşcani, judeţul Iaşi. Pentru implicarea sa, autorităţile judeţene au făcut un gest de recunoştinţă faţă de medic

Pentru implicarea în combaterea pandemiei de coronavirus  şi în semn de recunoaştere şi apreciere pentru munca sa, medicul din Paşcani a primit o distincţie din partea prefectului judeţului Iaşi, care a precizat că peste 1.900 de persoane s-au imunizat la cabinetul dr. Virginia Iulia Movileanu.

„Suntem în pandemie de mai mult de un an şi jumătate şi orice efort făcut pentru a combate acest virus trebuie să fie evidenţiat. Dr. Virginia Iulia Movileanu, din Paşcani, a administrat cel mai mare număr de doze de vaccin, dintre medicii de familie din judet, cu peste 1.900 de persoane vaccinate. În semn de recunoaştere şi apreciere pentru munca şi rezultatele pe care dna dr Movileanu le are în campania de vaccinare, i-am înmânat o distincţie care atestă dedicaţia şi performaţa domniei sale”, a spus Marian Grigoraş, prefectul judeţului Iaşi. 

Şi alţi medici din Iaşi au fost lăudaţi de autorităţile judeţene. Dr. Irina Condrea, medic de familie în Târgu Frumos, a făcut peste 1.400 doze vaccin anti-Covid, iar dr. Daniela Bejan, medic de familie în comuna ieşeană Ciohorăni, a administrat peste 1.200 doze de vaccin.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Coreea de Nord a organizat o competiţie de tir de artilerie. Tunurile lui Kim Jong-un ar putea ucide 250.000 de oameni în primele ore ale unui război inter-coreean VIDEO

Raed Arafat, despre pozele cu „pistolul” de la brâu care au părut pe Internet: „Nici nu am permis de port armă, aşa cum pretind dezinformatorii”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite