Fetiţa din Neamţ înjunghiată de zece ori de propriul tată. Medicii din Iaşi au operat-o timp de două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Zece plăgi înjunghiate şi două ore şi jumătate de operaţie, spun medicii ieşeni despre starea de sănătate a fetiţei de trei luni, înjunghiată de propriul tată.

În vârstă de nici trei luni, fetiţa din Roman, jud. Neamţ, care a fost înjughiată de propriul tată, a fost operată la Iaşi timp de două ore şi jumătate. 

Intervenţia chirurgicală a fost efectuată la Spitalul „Sfânta Maria” din Iaşi, fetiţa având zece plăgi înjunghiate, spun medicii care încă sunt rezervaţi în privinţa stării ei, având în vedere vârsta mică şi gravitatea rănilor.

Nu a suferit complicaţii post operatorii, iar starea ei este stabilă. Este în continuare internată la secţia de terapie intensivă, unde este ventilată mecanic. 

Agresorul a fost reţinut sâmbătă seară, 6 noiembrie, pentru 24 de ore şi va ajunge duminică, 7 noiembrie, la instanţă, cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este acuzat de omor şi a refuzat să coopereze cu anchetatorii.

Sâmbătă dimineaţa, 6 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi că o femeie a fost agresată şi se află pe scara unui bloc împreună cu doi copii. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 40 de ani şi-a agresat soţia şi pe cele două fiice în vârstă de trei luni (gemene), lovindu-le cu un cuţit. Una dintre acestea decedând la spital, iar cealaltă aflându-se în stare gravă. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Una dintre gemenele din Neamţ înjunghiate de propriul tată a fost transportată la Iaşi. Ce spun medicii

Rusia a oprit fluxul de gaze către Germania, pentru a doua oară într-o săptămână

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite