Raed Arafat, despre pozele cu „pistolul” de la brâu care au apărut pe Internet: „Nici nu am permis de port armă, aşa cum pretind dezinformatorii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos
FOTO: Inquam Photos

Raed Arafat declară că nu poartă pistol, aşa cum se susţine într-o serie de postări care s-au viralizat în mediul online. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă afirmă că nu deţine permis de port armă şi că „pistolul” de la brâu sunt, de fapt, telefonul şi staţia radio.

Mai multe poze în care Raed Arafat pare că poartă un pistol la brâu s-au viralizat pe reţelele de socializare. Cu toate acestea, şeful DSU a negat aceste speculaţii şi a spus că nu are permis port armă.

„Pistolul care îl port la brâu.. conform afirmaţiilor unor dezinformatori pe care, din păcate, le cred mulţi dându-le share la aberaţiile lor, este de fapt telefonul şi staţia radio pe care m-am obişnuit de ani de zile să le port la brâu! Ştiam de această poză care circulă de ceva timp însă ieri mi-a spus un prieten că din nou aceasta ştire falsă a devenit virală după ce a fost postată pe un site din Târgu Mureş.

Ca fapt divers, eu nici nu am permis de port armă ca să port un pistol la brâu, aşa cum pretind dezinformatorii!”, a scris Raed Arafat duminică pe Facebook, alături de mai multe poze în care arată că poartă un telefon şi o staţie la curea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite