Două linii de tramvai din Capitală sunt blocate din cauza unui accident rutier soldat cu doi răniți VIDEO

0
Publicat:

Două persoane au fost rănite sâmbătă, 18 mai 2024, după ce un o mașină s-a ciocnit cu un tramvai, în București. Două linii de tramvai din sunt blocate, informează oamenii legii.

O mașină și un tramvai s-au izbit în București. FOTO Captură video Digi24
O mașină și un tramvai s-au izbit în București. FOTO Captură video Digi24

Traficul tramvaielor este restricționat pe ambele sensuri, după ce o mașină a lovit tramvaiul 19, iar din impact a fost proiectată în linia tramvaiului 40, la intersecția dintre bulevardul 1 Decembrie cu strada Șerban Ghiță, în Bucureşti.

Pasagerii răniți au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Sursa video: Digi24

Brigada Rutieră a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre bd. 1 Decembrie-str. Șerban Ghiță. Conducătorul unui autovehicul care circula pe bd. 1 Decembrie dinspre bd. Liviu Rebreanu către bd. Theodor Pallady a intrat în coliziune cu un tramvaiul linei 19 ce se deplasa în aceeași direcție, iar din impact, autovehiculul a fost proiectat în tramvaiului liniei 40 care circula din sensul opus. Toți de conducătorii de vehicule au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0”, informează Brigada Rutieră.

Oamenii legii efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul tramvaielor este restricționat pe ambele sensuri de deplasare.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite