Imaginile care prevesteau tragedia cu patru morţi de la Iaşi. Şoferiţa de 39 de ani, filmată zburând pe străzile din municipiu VIDEO

0
0
FOTO Captură de ecran
FOTO Captură de ecran

Poliţiştii nu au găsit-o acasă pe şoferiţa de 39 de ani, însă, în urmă cu puţin timp, aceasta din urmă s-a predat oamenilor legii.

Au apărut primele imagini video din trafic cu femeia de 39 de ani care a provocat accidentul în urma căruia şi-au pierdut viaţa patru muncitori din Iaşi. 

Camerele video montate de Primăria Iaşi pe şoseaua Păcurari au surprins mai multe imagini cu maşina care a produs accidentul cumplit de joi noapte,16 spre 17 iunie. În imagini se poate observa viteza foarte mare cu care circula şoferiţa cu câteva secunde înainte de tragedia în care patru persoane şi-au pierdut viaţa.

Practic, maşina la volanul căreia se afla ieşeanca Adina Ghervase „zbura” pe străzile municipiului, fără a ţine cont de semnele de circulaţie. 

Femeia vinovată de accident are doi copii, unul de 13 ani din prima căsătorie şi altul de 4 ani, cu actualul iubit. Cei doi copii au fost luaţi în grijă imediat după accident de către fostul soţ. 

În dimineaţa zilei de 17 iunie, poliţiştii nu au găsit-o acasă pe şoferiţa de 39 de ani, însă, în urmă cu puţin timp, aceasta din urmă s-a predat oamenilor legii.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Guvernul suspendă oficial angajările după ce a adus zeci de mii de bugetari în ultimele luni. Ce concursuri-fulger au fost lansate în ziua adoptării OUG

COVID-19. Al şaselea val îşi face curaj în România. Ce tulpini circulă la noi şi care sunt cele mai contagioase

Mai multe - Iaşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite