Femeia înjunghiată de soţ în curtea unei primării din Iaşi a fost operată. În ce stare este aceasta

0
Publicat:

Femeia înjunghiată în curtea Primăriei Belcești (Iași) de soţul de care voia să divorțeze, în cursul zilei de 4 decembrie 2023, a fost operată cu succes, la un spital din Iaşi.

Pacientă pe patul de spital SURSĂ Arhiva Adevărul
Pacientă pe patul de spital SURSĂ Arhiva Adevărul

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost înjunghiată de mai multe ori chiar de soţ. Incidentul a avut loc pe data de 4 decembrie 2023, în comuna Belceşti din Iași, în timp soţii se aflau chiar în curtea primăriei.

Pacienta a fost preluată imediat de un echipaj medical şi a fost transportată de urgenţă la Iaşi, unde a fost operată. Conform detaliilor oferite de medicii ieşeni, femeia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale foarte complexă, care a durat mai multe ore. În timpul acestei intervenţii, medicii au reuşit să repare principalele artere de circulare a sângelui din braţul drept dar şi conexiunile nervoase.

Conform prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, pacienta se află internată în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, fiind detubată şi respirând singură.

Cum a izbucnit conflictul dintre cei doi soţi

Conform informaţiilor oferite de oamenii legii, evenimentul a avut loc în curtea primăriei din Belceşti. Soţii mergeau la Starea Civilă pentru a divorţa, dar bărbatul nu era de acord cu acest lucru. Astfel, în timpul discuţiei pe care o purta cu soţia, a scos un cuţit şi un spray lacrimogen.

Imediat, femeia în vârstă de 30 de ani a încercat să se refugieze în sediul primăriei, dar a fost prinsă de bărbat şi înjunghiată de mai multe ori, în zone vitale. Totodată, bărbatul l-a atacat şi pe vecinul care îi însoţea, cu ajutorul spray-ului. Tot vecinul celor doi soţi a fost cel care a reuşit să îl oprească pe atacator.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la Iaşi pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite