Imagini cu bătaia din trafic, din Galați. Agresorii au fost reținuți, unul fiind prins la Aeroportul Otopeni VIDEO

0
Publicat:

Cei trei bărbați implicați miercuri, 22 noiembrie 2023, în scandalul de pe un bulevard din Galați au fost reținuți de polițiști. Unul dintre ei a încercat să fugă și a fost prins tocmai la Aeroportul Otopeni.

Au apărut primele imagini cu agresiunea din trafic, de pe strada Brăilei, în apropierea Palatului de Justiție din Galați. Doi bărbați au blocat circulația și au scos cu forța din mașină un alt șofer, participant la trafic. Toți cei trei bărbați s-au bătut în plină stradă, cu pumnii și picioarele. Cei doi agresori au fugit de la locul agresiunii. 

În urma cercetărilor efectuate de polițiști au fost identificate și depistate cele două persoane care au participat la altercație, fiind vorba de doi bărbați, cu vârstele de 24 de ani, respectiv 31 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Galați.

„Bărbatul cu vârsta de 24 a fost depistat în Aeroportul Otopeni, acesta încercând să părăsească țară și să se sustragă cercetărilor, după ce în prealabil a fost contactat și citat telefonic de organele de cercetare penală, iar acesta a precizat că se va prezenta la sediul secției de poliție, în vederea clarificării situației. Polițiștii s-au deplasat la aeroport de unde l-au preluat și condus apoi la sediul Secției 2 Poliție Galați. Bărbatul, cu vârsta de 31 de ani a fost căutat la mai multe adrese pe raza municipiului Galați, fără a fi găsit, însă ulterior, acesta s-a prezentat de bună voie la poliție”, a anunțat Poliția Galați.

Polițiștii au descoperit că bărbatul de 31 de ani a condus autoturismul și l-a șicanat în trafic pe tânărul de 20 de ani, din Independența, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

„După audieri și după administrarea materialului probator în cauza penală în care au fost efectuate cercetări pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și conducerea unui vehicul fără permis de conducere s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei bărbați, urmând ca în cursul zilei de astăzi (joi, 23 noiembrie 2023 - n.r.) să fie prezentați la Parchetul e pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea luării unei măsuri preventive”, mai precizează IPJ Galați. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite