Femeie înjunghiată în curtea unei primării din Iaşi. Victima venise să divorțeze, iar soțul s-a răzgândit

0
Publicat:

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia de mai multe ori, în timp ce se aflau în curtea Primăriei Belceşti, s-a ales cu dosar penal şi se află în custodia Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală din Hârlău.

Cuţit cu sânge SURSĂ Shutterstock
Cuţit cu sânge SURSĂ Shutterstock

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a transmis un comunicat prin care a explicat modul în care a avut loc agresiunea.

Bărbatul nu dorea divorţul şi şi-a înjunghiat soţia de mai multe ori

În acest moment, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi se află la Belceşti, se arată în comunicatul de presă. Astfel, imediat după finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale ce se impun faţă de agresor.

Din informaţiile oferite de oamenii legii reiese că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, nu era de acord cu divorţul. Astfel, într-un moment de disperare, a scos cuţitul şi a reuşit să îşi înjunghie soţia de mai multe ori. Totodată, a fost atacat cu un spray lacrimogen şi vecinul lor, care îi însoţea.

Din primele investigaţii de la locul comiterii faptei de violenţă a rezultat că soţii A.D. (40 de ani) şi A.R.G. (30 de ani) s-au deplasat împreună cu un vecin la sediul Primăriei comunei Belceşti pentru a depune actele necesare şi a demara formalităţile pentru divorţul amiabil. După ce au ajuns în holul instituţiei, A.D. s-a răzgândit şi nu a mai dorit să depună actele, după care a ieşit cu soţia sa A.R.G. în curtea primăriei. La un moment dat în timpul discuţiilor între cei doi, soţul a scos un cuţit şi un spray iritant-lacrimogen cu care şi-a atacat soţia şi pe vecinul lor“, se precizează în comunicat.

Victima a încercat să fugă în sediul primăriei

Speriată, femeia în vârstă de 30 de ani a încercat să fugă şi să se refugieze în sediul primăriei. Soţul ei a reuşit să o prindă şi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit, în zone vitale ale corpului. Cel care a reuşit să îl oprească este vecinul care îi însoţea. Femeia a fost preluată de urgenţă de un echipaj medical, care a transportat-o la Iaşi, pentru a primi îngrijiri medicale.

Victima a fost transportată la o unitate medicală din municipiul Iaşi, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare pentru salvarea vieţii, în timp ce agresorul a fost prins şi se află în custodia lucrătorilor de poliţie din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău. În prezent, activităţile de urmărire penală sunt în curs, procurorul criminalist aflându-se în localitatea unde s-a produs agresiunea şi desfăşurând activităţile necesare, urmând să dispună măsurile legale ce se impun faţă de autorul faptei“, informează procurorii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite