Detalii surprinzătoare în cazul avocatei din Iaşi care a murit în condiţii suspecte, căzând de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Alo Iaşi
FOTO: Alo Iaşi

Iubitul, care era şi şeful avocatei din Iaşi, a fost reţinut la un an după decesul acesteia. Faţă de inculpat a fost luată măsură reţinerii pentru 24 de ore, iar dosarul a fost înaintat către Curtea de Apel Iaşi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.

Monica Cioată, o avocată în vârstă de 26 de ani din Iaşi, a murit în luna iunie a anului 2021, în condiţii suspecte, căzând de la etajul apartamentului în care locuia împreună cu Sebastian Felecanu, iubitul ei şi titularul cabinetului de avocatură în care lucra. Acum, la un an şi o lună distanţă de la momentul decesului, Sebastian Felecanu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi prezentat Curţii de Apel din Iaşi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urmă cu un an, la momentul căderii Monicăi Cioată de la etajul şase, oamenii legii au mers pe ideea unui suicid sau accident.

Acum, procurorii nu specifică exact care sunt motivele care au dus la această schimbare radicală în cursul anchetei. 

„La data de 15.07.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Felecanu Sebastian, avocat în Baroul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii  de omor calificat”, au precizat procurorii prin intermediul unui comunicat de presă.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la bloc, în noaptea dintre 18 şi 19 iunie 2021, se observă cum cei doi coboară din maşină, iubitul clătinându-se până la intrarea în bloc, unde avocata îi trânteşte uşa în nas. Nervos, acesta încearcă la rândul său să trântească uşa, însă femeia îl opreşte. 

Conflictul ar fi continuat şi în apartament, de unde vecinii spun, conform unor surse, că ar fi auzit o femeie strigând „nu fă asta”, în mai multe rânduri. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Ultimele imagini cu avocata care a murit în condiţii suspecte, căzând de la etaj. „Nu fă asta!” VIDEO

Iulia Navalnîi, soţia opozantului rus Aleksei Navalnîi, susţine că a fost filată la Chişinău: „Dragă Maia Sandu, de ce mă urmăriţi?”. Reacţia Preşedinţiei

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite