De prin sate adunate. Femeie luată din cârciumă, plimbată cu căruţa şi violată în toiul zilei într-un şanţ

0
0
După o scurtă plimbare cu căruţa, o femeie din Iaşi a fost violată într-unn şanţ. Foto: Arhiva ADEVARUL
După o scurtă plimbare cu căruţa, o femeie din Iaşi a fost violată într-unn şanţ. Foto: Arhiva ADEVARUL

Victima s-a urcat cu agresorul într-o căruţă pentru a ajunge la o stână din marginea satului. Pe drum, bărbatul a trântit-o la pământ şi a agresat-o sexual într-un şanţ.

Grozăvia s-a petrecut în toamna anului 2011 în localitatea ieşeană Dobrovăţ. Procurorii au dispus zilele trecute trimiterea în judecată a agresorului, pe numele său Cornel Iacobuţă, în vârstă de 26 de ani.

Anchetatorii au stabilit că în ziua comiterii faptei victima, Elena E., se afla la o cârciumă din sat unde consuma o bere. La un moment dat la acelaşi birt şi-au făcut apariţia şi Cornel Iacobuţă împreună cu un alt sătean. Acesta din urmă i-a zis victimei să meargă până la o stână pentru a lua nişte brânză.

Cei trei au plecat înspre stână cu două căruţi. Într-una dintre atelaje se afla Elena E. şi cu Cornel Iacobuţă, iar în cea de-a doua celălalt sătean. La un moment dat, după ce au ieşit din sat, Cornel Iacobuţă a oprit căruţa şi a trântit-o la pământ pe victimă. "Deoarece partea vătămată a început să strige după ajutor, învinuitul i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei, a dezbrăcat-o apoi de haină şi de cele două perechi de pantaloni, moment în care părţii vătămate i-a căzut din picioare şi încălţămintea", se menţionează în rechizitoriu.

În timp actului sexual, cel de-al treilea sătean a ajuns la faţa locului şi i-a zis lui Iacobuţă să se oprească. Discuţia dintre cei doi a durat câteva minute însă consăteanul nu a intervenit fiindu-i frică de agresor.

În aceeaşi zi, Elena E. a povestit unui cunoscut prin ce a trecut, după care a anunţat şi Poliţia. Cornel Iacobuţă a fost cercetat în lipsă întrucât s-a sustras urmăririi penale. El va fi judecat acum pentru viol.

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite